2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله دیدم ، هم ادامه دارش هم به طلاق رسیده اش

اونی که ادامه داشته تا الان ازدواجشون ، دختره خیلی شیرپاک خورده و بااصالته ، خوش اخلاق محترم ، پدر مادرش هم همینطور باصفا و محترم

البته طرف دوماد هم تازه به دوران رسیده و متکبر نبودن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

واقعیت نه

رمان چرا دیدم

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

بالخره یک‌نوع اختلافه اختلاف تو هر چیزی ممکنه مشکل بوجود بیاره

اتفاقا پسر پولدار اصلا نیازی به پول دختر نداره دنبال دلش است.

البته این فرق داره تا وقتی که دختر فقیر کیسه بدوزه برای پسر پولدار و دام پهن کنه و دون بپاشه

ازدواج بیشار از پیوند مسر و دختر وصلت دو تا خانواده است

مطمعناا خانواده تاثیرگزاره و بیشتر از سطح اجتماعی فهم و شعور خانواده ها تاثیر داره

اشنایی من با نامزدم سنتی بود سطح اقتصادی خانواده نامزدمم خیلی از ما بالاتره ولی خیر مشکلی نداشتیم

چون خانواده نامزدم تا قبل وصلت ما انقدر چشم و دل سیر و اصیل بودن که توجهی ندارن به این چیزا

البته وضع خانواده ماهم متوسطه ولی درکل کسی ک بخاد منت بزاره میزاره

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

نه والا تجربه شو ندارم 🤣شوهرم و خانواده اش نه عروسی گرفتن نه طلا خریدن  نه کادوی خاصی دادن به من هیچی هیچی ،برای عروس اولی هم خبری نبود، حالا همین مادرشوهر خواهر شوهر  میشینن پشت سر جاریم میگن دختر گدا این همه ادا تلویزیون خارجی میخواد ،چون تی ویی شون سوخته بود بعد چند سال دختره یه کلمه گفت خارجی بخریم خونه اینا بودن،پشت منم چیا میگن خدا داند ،فکر کن ایننا پولداررررر بودن و ما عروسا بی پول !! همینطوریش فکر میکنن شاهزاده ویلیام تحویل ما دادن اونموقع مارو میذاشتن پشت در حتما