2777
2789
عنوان

ذهنم همش درگیره

35 بازدید | 7 پست

خانوما من یه امتحان خیلی مهم دارم متاسفانه همین امروز هم رابطه م تمام شد هر چی کتابو دستم میگیرم فقط در حد ده دقیقه میتونم بخونم دوباره حواسم پی رابطه م که تموم شد میره 

یه رابطه یک سال و 8ماهه رو تموم کردم

کسی راهکاری نداره نجاتم بده از این وضع

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوای تعریف کن شاید اوکی بشی

یه مدت بود به خاطر امتحانم گوشی رو کنار گذاشتم به پارتنرم هم گفتم گوشی رو کنار میزارم گفت باشه امروز رفتم یه خبری رو چک کنم از اینستا دیدم زده قلب بیو رو برداشته از اون گذشته چند روز پیش هم بهش بعد دو هفته پیام دادم احوال شو بپرسم سین زد جواب نداد هر جوری فکر کردم دیدم اینا یعنی اینکه نمی خواد ادامه بده منم بهش گفتم برو راحتش کردم

وای منم یه مدت همینطوری بودمفکرت رو باز کناز سوم شخص به خودت نگاه کنیه فیلم یه ساعت انتخاب کن و سعی ...

اخ دقیقا این مشکلم دارم از شدت اضطرابم مگه میتونم یه ساعت دوم بیارم

مرسی عزیزم برای راهکارت امتحانش میکنم

وای منم یه مدت همینطوری بودمفکرت رو باز کناز سوم شخص به خودت نگاه کنیه فیلم یه ساعت انتخاب کن و سعی ...

بدبختی اینجاس گریه م هم نمیاد یه غم سنگینی نشسته رو قلبم

اخ دقیقا این مشکلم دارم از شدت اضطرابم مگه میتونم یه ساعت دوم بیارممرسی عزیزم برای راهکارت امتحانش م ...

و یه چیزی زمان بگذره درست میشه

مگه اینکه مشکلت شدید باشه که بری پیش روانشناس 

من قبلاً فیلم ۲۰ دقیقه ای نمی‌تونستم ببینم الان ۲ ساعت میتونم ببینم 

خودت رو اذیت نکن و قضاوت هم نکن

باید ریشه یابی کنی ببینی مشکلت چیه