2777
2789
عنوان

واقعا باید چیکار کنم😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تقریبا هممون واکسن زدیم. هر مشکل سلامتی رو به واکسنی که دو سه سال پیش زدین ربط ندین دیگه.

ممکنه اضطراب داشته باشی. یکی رو می شناسم همه ی راه ها رو رفت آخرش با قرص آرامبخش مشکلش حل شد.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
کم تحرک بودن هم تاثیر میزاره. هر نوع مریضی‌ای که بشریت دچارش میشه، تحرک و تغذیه خوب نداشتنه.

تحرک ندارم کلا ولی خب من بعد یه سرماخوردگی ‌ب این روز افتادم

تقریبا هممون واکسن زدیم. هر مشکل سلامتی رو به واکسنی که دو سه سال پیش زدین ربط ندین دیگه.ممکنه اضطرا ...

نمیدنمم بخدا همه دکترا م حرفه شمارو زدن و قرص اعصاب دادن بهم ولی من اخه بعد یه سرماخوردگی  اینجوری شدم این ممکن نیست ربطی ب اعصاب داشته باشه...

تحرک ندارم کلا ولی خب من بعد یه سرماخوردگی ‌ب این روز افتادم

سطحی به قضایا فکر نکنید. کسی که ورزش میکنه و مریض میشه با کسی که ورزش نمیکنه و مریض میشه با هم فرق ندارن؟

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
سطحی به قضایا فکر نکنید. کسی که ورزش میکنه و مریض میشه با کسی که ورزش نمیکنه و مریض میشه با هم فرق ن ...

معلومه که دارن!

ولی الان دکتر گفت فعلا نباید ورزش سنگین کنی  همین پیاده روی رو هم میرم نفسم بالا نمیاد...

معلومه که دارن!ولی الان دکتر گفت فعلا نباید ورزش سنگین کنی همین پیاده روی رو هم میرم نفسم بالا نمیا ...

گاهی وقتا درد معده رو دکترها درست تشخیص نمیدن،مثلا دکتر قلب شک داره بین قلب و معده.بری دکتر قلب،ممکنه ازت اکو بگیره بعد ببینه مشکلی نیست بگه تست ورزش بیای اونجا هم مشکل نباشه.نهایت به این نتیجه میرسه این معده ته و باید بری سراغ دکتر معده.

معلومه که دارن!ولی الان دکتر گفت فعلا نباید ورزش سنگین کنی همین پیاده روی رو هم میرم نفسم بالا نمیا ...

پس این راهو از همین اول برو.چرا بری سراغ دکتر قلب؟انشاالله هیچوقت سراغت وکارت به دکتر نیفته و دور از جون اگه هم افتاد قلب نباشه.خب من بهت آدرس درست دادم.حالا میخوای برای خودت دنبال یه مشکل حاد باشی.اون قضیه ش یه چیز دیگه س.