2777
2789
عنوان

چقد من ضایه ام خدااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 57 پست

من بسری مباحث و حذف کردم چون میدونم ذهنم و شلوغ‌میکنه و وسواس‌ میگیرم...ولی تا عید تموم میکنم،فروردین جمع بندی گذاشتم و اردیبهشت هم تورق،تقریبا زیست و شیمی کلش،ولی فیزیک فقط ۱۲ و ریاضی مباحث خیلی آسون ش

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم
قطعا‌ خدا بزرگهولی بنظرم تسلط ۱۰۰ درصد روی سه چهار تا مبحث بهتر از تسلط ۳۰ درصدی‌ روی همه س،نمیخوام ...

نمیدونم فعلا میخوام با فکر اینکه میشه برم جلو اگرم دیدم شرایطش نیست پلنو عوض میکنم ولی خب میخوام همه سعیمو بکنم فعلا که بشه
طبق برنامم احتمالا تا وسطای اسنفند تموم شده باشه زیست یک دورم بتونم مرور کنم و از وسطای اسقند سه تا درسه دیگه رو هم شرو میکنم مرور و جمعبندی فروریدنم گذاشتم برا جمعبندی کلا
چون یازدهمم هس فعلا احتمالا فروردین نهایی ام شرو کنم ولی سعی ام اینه اینروزام نم نم شرو کنم یکم بخونم قبله فروردین
اگرم یازدهم تاثیرشو بردارن که میبوسم دستای خدامو:)

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بسری مباحث و حذف کردم چون میدونم ذهنم و شلوغ‌میکنه و وسواس‌ میگیرم...ولی تا عید تموم میکنم،فروردی ...

اره منم همینه برنامم دقیقا😂😂👌

نمیدونم فعلا میخوام با فکر اینکه میشه برم جلو اگرم دیدم شرایطش نیست پلنو عوض میکنم ولی خب میخوام همه ...

ببین منم دقیقا عین‌ خودتم

ولی این حرفا که کاش فلان بشه و بهمان بشه خدا کمکتون کنه و اینا رو ول کن

یازدهم قطعی هست ک برش نمیدارن،پس از الان نهایی و بخون ..من از مهر هی خواستم شروع کنم ولی تنبلی کردم..الانم شروع کردم ولی با ۴ و ۵ ساعت اینا با این وقت کم نمیشه اونی که میخوایم شه،خیلی بیشتر میخواد ،عزم تو جزم کن و ببر بالای بالا ساعت مطالعتو، قطعا میرسی

من بسری مباحث و حذف کردم چون میدونم ذهنم و شلوغ‌میکنه و وسواس‌ میگیرم...ولی تا عید تموم میکنم،فروردی ...

اخه ببین تو الان کلا فیزیک دهم یازدهمو حذف کردی ولی نمیدونم متوجه بودی امسال یانه انقددددددر سوالای راحت از فصله یکو دوعه دهمو فصلای یازدهم بود اصن مفتتتت بودن هرکی خونده بود مفتکی درصد گرفت
کلی سوالای حفظی و راحت اصن خیلی راحت بودن سوالای اون تیپیش مفت بود رسما
تو کلا نمیخونی اونوخ اگه اونجوری راحت بدن واقعا از دست میدی ینی
مثلا ی مبحثیو از دوازدهم خوندی نتونستی بیاری جواب بجاش ی دونه از اونا میزنی جبران میشه اون
ضمنا مبحث دوازدهمو خیلیییییی با فصلای یازدهمو دهم خصوصا فصل یکو سه دهم و دوعه یازدهم ترکیب میکنن اصن وابسته اس ی سری مباحثش به تسلط به اونا به اینم حواست باشه قشنگمممم

ببین منم دقیقا عین‌ خودتمولی این حرفا که کاش فلان بشه و بهمان بشه خدا کمکتون کنه و اینا رو ول کنیازد ...

امیدوارم که بردارن و به دلمه نمیدونم

ولی اره از الان سعی میکنم حدقل نصف نهاییو تموم کنم تا عید
مرسی عزیزه دلم چشم حتماااا:)

اخه ببین تو الان کلا فیزیک دهم یازدهمو حذف کردی ولی نمیدونم متوجه بودی امسال یانه انقددددددر سوالای ...

سه دهم کاری نداره دینامیک و بلد باشی میتونی بزنی سوالاشو،خود استاد قضاتی میگه اینو

ولی دو یازدهم جریانه‌ اصلا چ ربطی به حرکت داره؟

نمیدونم فعلا میخوام با فکر اینکه میشه برم جلو اگرم دیدم شرایطش نیست پلنو عوض میکنم ولی خب میخوام همه ...

من پایه نهمم هیچکی درکم نمیکنه این همه امتحان ترم اول دادم فردا امتحان زبان یعنی آخریشه اصلن نمیکشم که بخونم خستم واقعا هی میگن ترم اول مهمه رو انتخاب رشته تاثیر داره جمع میشه منم میخوام انسانی بیارم صبحی کلاس تقویتی رفتم هیچی سرم نشد واقعا خستم از نظر روحی همش فشار رومه حوصلشو ندارم از طرف دیگه هم نمیخوام نمره کم بگیرم 🙂💔

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

سه دهم کاری نداره دینامیک و بلد باشی میتونی بزنی سوالاشو،خود استاد قضاتی میگه اینوولی دو یازدهم جریا ...

حرکت نه دوزادهم فصل دوشو که نیروعه من دیدم با جریانو مقاومت و اینا ترکیب میدن کلا خیلی قاراشمیش بود من تستای دوازدهمو میزدم هی برمیگشتم عقب ی دونم فرمولای فصل سه هست خیلی ترکیب میکنن خلاثه به ترکیبا حواست باشه باخت ندی ی وخ همشو اگه ترکیب دادن

امیدوارم که بردارن و به دلمه نمیدونمولی اره از الان سعی میکنم حدقل نصف نهاییو تموم کنم تا عیدمرسی عز ...

بردارنم‌ امسال نیس،قطعی شد که یازدهم هست.. 

من پایه نهمم هیچکی درکم نمیکنه این همه امتحان ترم اول دادم فردا امتحان زبان یعنی آخریشه اصلن نمیکشم ...

امتحان ترمات بقیه رو خوب دادی؟ فقط زبانو تر میزنی ؟ یا بقیه رم تر زدی؟

حرکت نه دوزادهم فصل دوشو که نیروعه من دیدم با جریانو مقاومت و اینا ترکیب میدن کلا خیلی قاراشمیش بود ...

چمیدونم ولی منم سوالامو دوباره حل کردم همچین سوالی ندیدم که میگی..اتفاقا دوازدهم همش مستقل بود..ولی خب برای نهایی یازدهم ک میخونم..مخصوصا یه یازدهم که راحت 

من پایه نهمم هیچکی درکم نمیکنه این همه امتحان ترم اول دادم فردا امتحان زبان یعنی آخریشه اصلن نمیکشم ...

انتخاب رشته خیلیییییی مفتهههههه من ی همکلاسایی داشتم یادمه از 16 15 بالاتر نمیگرفتن بعد یهو با منی که 19.86 بود معدلم نفر دوم کلاس شده بودم اومدن یهو تجربی شدن:/// هممون پشمامون ریخته بود
اینارو میگن بترسین ول نکنین و حقم دارن تو نمراتت اکثرا بشه 19 و 18 تو این رنج اوکیه اوکیه زبانم امشب بشین فقطططط نمونه سوال نگا کن حتی بلدم نیستی جواباشو بخون و سوالاشو انگار سوالای امتحان فرداس یادشون بگیر همرو سوالارو از توشون قطعا میاد شبیه
هرچی میتونی سوال دانلود کن از گوگل پیدا کن سرچ کنی میاد اکثرا شبی هم میشن مینویسی نگران نباش قربونت برم خدا بزرگه