اوکی پیرو تاپیک قبلی باید عرض کنم که اومدم مثلا تاپیک احساسی بزنمو خدافظی زدم گند خورد تو همه چی نوشتم 16 آذر😂🙂 ولی خوبه در اوج میرم خلاصه که برام دعا کنین خیلی فان بودم من🤣
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اوکیه شایدم من اشتبا میگم خووو ایشالا که اصلا ترکیب ندن همرو بتونی بزنی ی رشته ی خوب و تاپ بیاری بیا ...
اانتظار پزشکی ندارم اصلا،ولی عاشق پرستاری ام..ارزومه..چون تلاشم در حد پزشکی نیست حقمم نیست، ولی پرستاری خیلی دوس دارم 🥺💔✨
توهم حتما قبولی، بازهم بیشتر فک کن رو پلنت،از استاد آذر کیش تاملند ویدیو شروع از بهمن شو ببین،راهنمایی میکنه چه مباحثی و بخونی.. همه ایشالا اندازه تلاش شون نتیجه بگیرن
🥲💔اصلن رنگ آرامشو ندیدم زیر چشمام گود افتاده هر شب تا ۴ صبح خوندم تو این دو هفته رحم ندارن فردا ام ...
ائکیه تو همینکاری که گفتمو بکن سختم نیس اصن مثه بازی میمونه سوالا و جواباشونو یادت نگه دار فقط همین شنیداریتم از همون گوگل برنی میاره گوش میدی اکثرا راحته نصفوراحت میگری یکمم بیشترشو میگیری اوکی میشه اصلاااااا جای نگرانی نداره الکی نگرانی میری میبینی تجربیم میاری تو حتی نگران نباش اصلا اهمیت نده و راحت باش
میگم ریاضی تر زدم علومم معلم نی احتمالا پاس شدم 😂💔 تجربی چی میارم تر زدم یعنی تجدیدم
پاس میشیییییی میاریییییییییی انقد فاز بد ندهههههه اعتماد به نفس داشته باش مطمعنم اوکی میشه نترس اصلا فوقش دوباره میخونی اصا بخدا ارزش نداره میای میبینی این ترا اصن هیچی نبودن