2777
2789
عنوان

شوهرم خونه نمیاد چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 36 پست

شوهر رفیق باز همینه

از منم همینه 

بهش گفتم من کار اداری دارم ببرم فلان شهر نبرد جنس دم عید داریم شلوغه نمیشه

دوستش فرداش زنگ زد بریم مسافرت گفت بریم 

فقط جنس دم عید برای من بود برای رفیقش نبود😭

قلبم خیلی شکست‌خیلییییییییییی

وقتی هم گله کردم گفت تو درک نداری هیچی تو زندگی ما درست نمیشه و..... که خفه بشم 

فقط گفتم صبر کن ببین کی تحملم تموم میشه ولت کنم برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه رو براش جذاب کن 😐خونه تمیز غذای مورد علاقش رو درست کن به خودت حسابی برس و لباس های دلبریی بپوش ...

باردارم حوصله این کارارو ندارم نهایتش وقتی میاد ی لبخند میزنم و دردامو پنهون کنم بااین همه درد و مرض تو بدنم ب زور برسم ی ظرف بشورم غذا درست کنم از گشنگی نمیریم

بخدا خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای حالا خوبه خونه نمیاد شوهر من بود کشته شده بود ینی چه رفیق بازی تمام

منم با پیامشون خندیدم پیام تورو هم دیدم ترکیدم😂

اره خوب کاری میکنی

دوتا کاربری دارم😎turk💞
این رفیق بازیهارو از سرش بپرون.....بگو شب دیر وقت میای من میترسم...زود بیانمیتونم شام تنهابخورم..بیا ...

خب همین چیزارو گفتم ک زودتر میاد تو تاپیک ک گفتم قبلأ نمیومد کلأ الان ب قول شما برا شام و خوابیدن حداقل میاد از ساعت ۷تا ۱۰شب کلأ این ۳ساعت رو با دوستاشه 

وای چه آشغالی

حق ندارم ناراحت بشم؟؟

خیانت کرد بخشیدم عکس دوتایی و قربون صدقه هاش دیدم اخر گفت برای چی رفتی سرگوشیم مامانت یادت نداده سرگوشی مردا نری همشون ی کرمی دارن 🥺

از زندگی سیرم کرده 

تو این یکسال اندازه ۱۰سال پیرم کرده