2777
2789
عنوان

خانما و آقایون لطفا وقتی بالای (((سی و پنج سال))) شدین بچه دار نشین🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 71 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام. آخه‌ خواهر من مسئله اینه که اینجا بعضی از دوستان معتقدند نباید زیر ۲۵ سال حتی ازدواج کرده چه ب ...

وای واقعا😂نه بنظر من اگه طرف مقابلت شرایط درستی داشته باشع حتی تو ۱۸سالگی هم باید ازدواج کرد

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍

خب شماها که همه معتقدین نباید زود ازدواج کرد پس چه کرد باید؟

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

عزیزم الان تو شهرای بزرگ که شرایط ازدواج سخت‌تره خیلیا تو سن بالاتر از چیزی که میگی بچه دار می‌شن 

همه هم مثل شما حساس نیستن

منم بچه آخر بودم و اختلاف سنیم با پدرو مادرم زیاد

ولی خیلی دوسشون دارم همیشه و اصلا این مورد شما رو حس نکردم که بگم به بقیه حسودی می کردم

همین که سایه پدر و مادرت بالاسرته سجده شکر کن .خیییلیا تو بچگی و جونی پدر مادر جونشون رو از دست دادن.فقط بگو الهی شکر.منم خودم بچه اخر بودم دقیقا باهمین اختلاف سنی و همین احساس شمارو داشتم .بزرگتر شدم فهمیدم پدر مادرم نور چشمامن 

دقیقااااااااااااا همینطوره و پدرو مادرایی ک تو سن بالا بچه دار میشن فقط بخاطر خودخواهی خودشونه و به ...

خواهرت دردایی ک مک کشیدمو میکشه و هیچکس نمیتونه درکمون کنه جز خودمون💔💔

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...