2777
2789
و این رو هم اضافه کنم که پسر زرنگیه اما پشتوانه نداره ارایشگره چند نفر هم زیردستش کار میکنن الانم ما ...

بنظرم پسر خوبیه

بازم سعی خودتو بکن بزرگترا با پدر مادرت صحبت کنن

ان شاء الله ک ب هم برسین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیزایی برای شما تعجب نداره و عادیه که تو یه فرهنگ سالم و یه کشور پیشرفته مصداق انحراف جنسی و کودک ...

دیگه شرمنده باید تحقیق میکردم 

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

بنظرم پسر خوبیهبازم سعی خودتو بکن بزرگترا با پدر مادرت صحبت کننان شاء الله ک ب هم برسین

ممنونم ازتون

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

چرا جواب مثبت ندادی

فقط چون دوسش نداشتم با اینکه اون کسی بود که واقعا به خاطرم گریه کرد بعدشم الکی ازدواج کرد و جدا شد که دیگه من با شوهرم آشنا شدم و ازدواج کردیم اونم دو سال بعد ازدواج کرد خیلی هم پولداره واقعا ولی برام پول ملاک نبود 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

فقط چون دوسش نداشتم با اینکه اون کسی بود که واقعا به خاطرم گریه کرد بعدشم الکی ازدواج کرد و جدا شد ک ...

معیارت عشق بود?

الهی هم حال شما خوب باشه هم حال اون

امام حسين(ع) ثابت کرد که همیشه حق با اکثریت نیست... ظلم هم پایدار نیست اگر چه طرفداران زیادی داشته باشد!!🖤۷۲>۳۰۰۰۰
معیارت عشق بود?الهی هم حال شما خوب باشه هم حال اون

آره فقط میخواستم به دلم بشینه خدا رو شکر همسر بسیار خوبی داره و خیلی خوشحاله همین طور خودم 

میدونی دو نفر باید جفت هم باشند وگرنه عشق یک طرفه نتیجه ای نداره 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥