2777
2789
۱۶ سالگی پسرخالم بود که تا ۲۵ سالگی هم پیگیر بودن و واقعا عاشقم بود

چرا جواب مثبت ندادی

امام حسين(ع) ثابت کرد که همیشه حق با اکثریت نیست... ظلم هم پایدار نیست اگر چه طرفداران زیادی داشته باشد!!🖤۷۲>۳۰۰۰۰

11 سالگی .مجردم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کوچولو که بودم  درشت اندام بودم  تپلی😑😑

از ۱۲ سالگی پیرزن های چندش منو پسند میکردن برای نره قول هاشون یادش میافتم اعصابم خورد میشه من خاله بازی میکردم ۱۲ سالگی

فک کنم راهنمایی بودم یه دانشجوی پزشکی(از اقوام شوهر خالم) گفته بود شماره فلانی رو دارید میخوام برا امر خیر مزاحم شم همونجا شوهرخالم بهش گفته بود بیا برو ما بچه شوهر نمیدیم 

هیچی دیگه همون بود که شوهرخالم دادش هوا اولی😂😂

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
افتخاره؟؟عزیزم شما قربانی پدوفیل هستین

وای دقیقا می‌خواستم همینو بگم دیدم همه دارن سن زیر ۱۸ رو می‌گن برای خواستگاری و ازدواج. گفتم نکنه پاره‌ام کنن بیخیال شدم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

17

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
متاهلی رو تجربه نکردمبنظرم متاهلی باید بهتر باشه

میشه از شما که با تجربه تر هستین یه سوال بپرسم 

من ۱۹سالمه و کسی که دوسش دارم ۲۲سالشه ،چهارساله دوستیم و به شدت همو دوست داریم همه جوره هم ثابت کرده خودشو 

فعلا قصد ازدواج نداشتیم ولی چون خانوادم فهمیدن اون ازم خواستگاری کرد اما خانوادم به شدت و در حد مرگ کتک زدن منو و حتی داداشم دنبال این بود اونو بکشه 

اختلاف فرهنگی داریم و از لحاظ فرهنگی و مالی اونها پایین تر ما هستن 

شغلش رو هم خانوادم قبول نداره 

به نظرتون چیکار کنم؟ روانشناس هم رفتم اون میگه پسر خوبیه اما چون خانوادت قبول نمیکنن بزارش کنار

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

تعجب نداره

یه چیزایی برای شما تعجب نداره و عادیه که تو یه فرهنگ سالم و یه کشور پیشرفته مصداق انحراف جنسی و کودک‌آزاریه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

متاهلی رو تجربه نکردمبنظرم متاهلی باید بهتر باشه

و این رو هم اضافه کنم که پسر زرنگیه اما پشتوانه نداره 

ارایشگره چند نفر هم زیردستش کار میکنن 

الانم ماشین خریده 

ایفون ۱۶هم خریده یه مقدار هم پس انداز داره

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊