2777
2789
عنوان

طایفه ما عروسا اخر به خیر میشن و دخترا اخر ب شر

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 20 پست
بخدا اعتقاد نیست واقعیته واسه مادقیقا عروسامون پدراشون حقوق کمیته میگیرن همشون یارانه بگیر(قصد توهین ...

دختراتون زیادی خوش خیالن خب

کلا با پسر فقیر حتی نباید تو رابطه بری،چه برسه ازدواج

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا منم کلا پول رو از ملاک هام حذف کرده بودم و واسم پول طرف مهم نبودولی ب عقل الانم میبینم واقعا ا ...

من واقعا به این هم رسیدم که خدا رزق آدم ها رو مشخص کرده به یکی زیاد میده و به یکی کم 

ما هم بالاخره چند سال مستاجر بودیم تا به کمک خدا و بزرگترها تونستیم خونه و ماشین بخریم 

مامانم میگه زندگی‌ها یا اولش سختی داره یا وسطش یا آخرش میدونم مستاجری سخته اما برا من گذشت

برا شما هم میگذره و به آسونی می‌رسید ان شاء اله 

ان شاء اله به زودی قسمتت بشه خدا مالک بهترین خونه و ماشین بکنه شما همراه با آرامش و سلامتی 

دقیقا منم کلا پول رو از ملاک هام حذف کرده بودم و واسم پول طرف مهم نبودولی ب عقل الانم میبینم واقعا ا ...

بعضی وقتا اگه همسرت شم اقتصادی نداره و پول رو دود میکنه وشما اگه هوش اقتصادی خوبی دارید مثل خانوادتون  باید با دعوا و جر و بحث نظر مالی خودتو  پیش ببرین

منم اصلا خانواده همسرم هوش اقتصادی ندارن و اصلا قبولشون ندارم خداروشکر همسرم کنی بهتر اونهاست اما خب بالاخره تو خانواده اونها بزرگ شده و گاهی گند زده 

اما خب یاد گرفتم که سر خونه و ماشین باهاش بحث و بجنگم تا کار درست بشه 

منم کم نکشیدم از دست خانواده همسری  که اصلا پول براشون مهم نیست و بلد نیستن سرمایه گذاری کنن ولی خدایی آدمای خداشناسی هستن و من راضیم پول حلال سر لوحه زندگیمون هست واسه همین برکت داره