2777
2789

نمیخام قبول کنم ک پسر کوچولوم دیگه نیس

شدید دلتنگش میشم احساس میکنم الان قلبم ت سینم منفجر میشه از دلتنگیش ب عکساش پناه میارم انقد صحفه گوشیمو میبوسم گریه میکنم حالم بد میشه الان چن ماهه ک کارم همینه دیگه صبرم سر اومده دلم میخواد برم فیلمش عکسش ببینم ولی می‌دونم بعدش دیگه تا چن ساعت باید بمیرم زنده شم دیگه صبرم سر اومده دلم میخا بمیرم خلاص بشم چکار کنم ک دیگه نمیتونم پسر کوچولومو ببینم 

هرشب ت بغلم بود کنارم بود شیرش میدادم دیگه نیس ت اوج جوانی پیر شدم دیگه طاقت ندارم 😔😔

پسر قشنگم نه مریض بود نه چیزی تنها چیزی ک بود خشکل تپل بور بود چشمش زدن بچم رفت زیر ماشین 

هیچ وقت موهاشو چشاشو یادم نمیره 😔

بمیرم واست 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخ خدا قلبم درد گرفت

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

الهی بمیرم برا دلت 😔🖤 هیچ کلمه ای ندارم بخوام بگم که بشه مرحم دلت فقط از خدا می‌خوام به دلت آرامش بده از اعماق دلم سنگینی غمتو میفهمم 

من و تو همدردیم من هشت ساله این درد رو شونه هامه

هم غم فوت بچه اولم هم غم محرومیت از دیدار بچه دومم 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

چقدر شبیه اون یکی تایپک که همسرش فوت شده بود اگه راست میگی خدا به دلت صبر بده اگه دروغ میگی خدا به ر ...

چرا باید دروغ بگه عزیزم 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار