2777
2789
عنوان

دلتنگ پسرمم دیگه انتظار کشیدن برام سخت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مخفیه ولی هرزگاهی میرم میبینمش

خوب میکنی. عمه من اوایل خیلی ناراحتی میکرد . پسرش تصادف کرده بود. دو تا چشماشو از شدت گریه عمل کرد ناراحتی اعصاب گرفت . یک پسر داشت و سه دختر . 

بعد از یه مدت تغییر رویه داد، الان اگر حرف پسرش بشه اولا خودش سعی میکنه حرف و عوض کنه.و یجوری ازش صحبت می‌کنه انگار نمرده خیلی عجیبه . 

مثلا می‌گفت رفتم از محمد( پسرش) بابت ازدواج خواهر کوچکش( دخترش) اجازه گرفتم !!!! 

نمیدونم اینقدر سایت پسربچه شده و با روح وروان آدم بازی میکنن؛ چون دقیقا یه تایپیک همین مدلی چند روز ...

آره

ولی متأسفانه خیلی از مادرا هستن که بچه شونو به هر دلیلی از دست میدن ولی واقعا کاش هیچ مادری این روزا رو نبینه 😔🖤

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

خودش داغدیده چرا قضاوت میکنی عزیزم چرا انقدر قساوت قلب داریم بعضی هامون اگه نمیتونیم درمان باشیم درد ...

قضاوت نکردم چرا یه کلمه قضاوت دستتون گرفتین همه جا به کار میبرین شما الان قضاوت نکردی؟که به من میگی قسی القلب؛ شما الان از تپش قلب من  و اشکی که تو چشام جمع شده خبر داری  که بهم گفتی قسی القلب  بعدشم اول آرزوی صبر براشون کردم شما کاش داغتر از اش نشو اول فکر کن بعد حرف بزن 

عزیزم خدا ب دلش صبر داده خیلی سخته درک میکنم 😔

مرسی عزیزم. تو هم سعی کن فکرتو عوض کنی و به فکر پسر و دخترت باشی. انشالله تمام لحظه های زندگیت از این به بعد سرشار از شادی و خوشبختی باشه و غم نبینی. دختر اینقدر بامزه ست . زود حرف میاد . لباس های دخترونه خیلی قشنگن . کلا دنیای قشنگی داره به این چیزا فکر کن. 

لخ اخ خیلی سخته خدا ب قلبت ارامش بده😭😭😭

الان بارداری؟ بچه داری؟ 

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏