2777
2789
عنوان

دلتنگ پسرمم دیگه انتظار کشیدن برام سخت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 51 پست
چقدر شبیه اون یکی تایپک که همسرش فوت شده بود اگه راست میگی خدا به دلت صبر بده اگه دروغ میگی خدا به ر ...

خودش داغدیده چرا قضاوت میکنی عزیزم چرا انقدر قساوت قلب داریم بعضی هامون اگه نمیتونیم درمان باشیم درد نباشیم لطفا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر شبیه اون یکی تایپک که همسرش فوت شده بود اگه راست میگی خدا به دلت صبر بده اگه دروغ میگی خدا به ر ...

کاش تاپیکم دروغ بود الان چن ماهه پسر قشنگم زیر خاکه 

خواهر فک نکنم این چیزی باشه ک آدم بخواد باهاش شوخی کنه 

حتی فکرشم درد ناکه

ممنون عزیزماره همه میگن غصه نخور جاش خوبه چکار کنم دست خودم نیس 😔

تورو تو این وضعیت میبینه اونم ناراحت میشه ولی اون معصومه جاش اونجا خیلی راحته

خدا داده و گرفته حتما مصلحتی توش بوده بعضیا میان یه چیزیو یاداوری میکنن بهمون در کل هر انسانی که زاده میشه یه بازه سنی دارع تا مرگ  و تو اون مدت به اطرافیانش بعضی چیزا رو یاد میده بعضی حکمتارو

به اینا فکز کن قلبت اروم شه

۲۲سال

ممنون همچنین عزیانت نه گلم یه پسر دیگه دارم ولی یسال سن فرقشون بود پشت سر هم بودن

خوب شد یکی داشتی. دختر هم عالیه. منم یک دونه سقط کردم دومی دختر شد. بچه دوس دارم ولی نه جسمم می‌کشه نه پول آنچنانی دارم که برای دو بچه زندگی ایده آل بسازم.

کاش تاپیکم دروغ بود الان چن ماهه پسر قشنگم زیر خاکه خواهر فک نکنم این چیزی باشه ک آدم بخواد باهاش شو ...

ببخشید عزیزم اینقدر بچه اومده تو سایت آدم نمیدونه چی راسته چی دروغ؛ واقعا با خوندن اینجور پیاما قلبم مچاله میشه و سردرد میشم تا چند روز همش آرزو میکنم کاش دروغ باشه خدا به دلت آرامش بده واقعا درد سنگینیه