2777
2789
عنوان

دادگاه تمکین کیا رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 55 پست
چرا همشو دارم وکیل گفت به درد نمیخوره خودم لیست نوشتم از چن نفر فامیل امضا گرفتم

چه وکیل اسکولی داری

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
چرا همشو دارم وکیل گفت به درد نمیخوره خودم لیست نوشتم از چن نفر فامیل امضا گرفتم

فاکتور خریدی ک مهر دارع 

و تایید میکنه خریدار وسایلی چرا نباید ب درد بخوره

وکیله مشنگه

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرم جدا نشوتلاش کن ترک کنهاگر ترک نکرد جدا شو

سابقه زندان داره اونموقع گف ترک میکنه ولی نکرد خانوادش به جای اینکه کمکش کنن ترک کنه پولشو میگیرن پول تو جیبی میدن به شوهرم شوهرمم همون پولم خرج من و زندگی نمی‌کرد همون پول کمم خرج دوست و مواد می‌کرد... از گو‌شیش شماره زنم پیدا کردم.... گوشیمو شکوند به راحتی میگفت نمی‌خرم دیگه پول ندارم درحالی که داشت و دروغ میگفت پارسال یه بار تصادف کردیم وسایل صندوق عقب ماشین ریخت زمین 20 میلیون بیشتر تو یه نایلون پول داشت... خیلی سخته شوهرت خرجت نکنه خرج خونتنکنه اما واسه خانوادش کلی خرج کنه و وقتی تو بگی خرج نمیکنه کسی باور نکنه 

شما شنیدی همچنین چیزی؟ چون دکتر کمپ بهم گفت آزمایش مو خیلی دقیقه ولی چون گرونه نمیکنن

پولشو کی میده؟

و چقدرع هزینه ازمایش