2777
2789
عنوان

دادگاه تمکین کیا رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما اقدام کنمعتاد باشه بهش نمیدن

میدونم ولی خدا کنه بشه اعتایادشو ثابت کرد چون آزمایش معلوم نمیکنه ولی یه 3 بار سابقه زندان داره که جرمش اعتیاد و نگه داری مواد خدا کنه اعتیادش ثابت بشه

میدونم ولی خدا کنه بشه اعتایادشو ثابت کرد چون آزمایش معلوم نمیکنه ولی یه 3 بار سابقه زندان داره که ج ...

احتمالا بشه

بازم تلاش کن

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
خودت ببرش کمپ

نمیخوامش دیگه آنقدر دروغگو و دو رو هست که کار میکنه ولی پولش تو حساب خانوادشه یه جفت کفش نخرید تو بارداریم منم کفش های وا رفته پاشنه دار میپوشیدم چون پاهام ورم داشت کفش دیگه م پام نمیشد آخرش روز زایمان از پله ها خوردم زمین به خاطر کفشام هنوزم رد زخمش رو پامه 😢 زایمان کردم یه بار دستمو نگرفت یه بار حالمو نپرسید حتی وقتی از بیمارستان برمیگشتم تو ماشین نشسته بود به من نگاه می‌کرد نیومد از دستم بگیره.... 

نمیخوامش دیگه آنقدر دروغگو و دو رو هست که کار میکنه ولی پولش تو حساب خانوادشه یه جفت کفش نخرید تو با ...

دختر بیشتر فک کن

برو مشاور

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!