2777
2789

ازدواج نکنه آدم و حتی تو رابطه ای نره مگه تاپیک خیانت شوهر اون  زنه رو‌نخوندید که تا صفحه 100 رفت جلو و ترکید

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در ازدواج پاکی طرف و خانواده اش و دین داری خیلی باید مورد توجه قرار بگیره 

یک چیز که حتما باید بهش توجه کنین از آدمای زبون باز به شدت دوری کنین چه خودش چه خانواده اش و حتی تو بحث معامله هم اینو بهش رسیدم 

چون هیچ چارچوب و پایبندی اخلاقی براشون باقی نمونده ادمی ک افسار نداشته باشه سراز اینجاها درمیاره ن با قانون میشه جلوی ادم بدون چارچوب رو گرفت ن با بالاتنه و پایین تنه و..سگ وحشی پاچه همرو میگیره فرقی نمیکنه کی باشی 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
کلا ازدواج کردن و اعتماد به یک مرد خیلی سخت شده و واقعا باید یک نفر خیلی خوش شانس باشه که یک مرد درس ...

حالا که من همچین ادمی رو دارم خانوادم بابت اختتلاف طبقاتی چون اونا پایین ترن قبول نمیکنن

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

ازدواج نکنه آدم و حتی تو رابطه ای نره مگه تاپیک خیانت شوهر اون زنه رو‌نخوندید که تا صفحه 100 رفت جل ...

شوهرش با زن متاهل دوست شد بعد زنه طلاق گرفت 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

چون هر کسی میگه آزادم هر کاری دلم خواست کنم

چه زن چه مرد 

مگه میشه هر کسی هر کاری دلش خواست کنه 

متأسفانه اینو کسی متوجه نمیشه که هر چیزی قانون و چارچوب داره 

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭