2777
2789
عنوان

مرغو چجوری درست میکنید

171 بازدید | 15 پست

چجوری درست میکنید ک خوشمزه میشع خسته شدم از روش تکراری مرغ

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

اول سرخ کرده دوس داری یا اخر

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورق ورق نازک کن بهش آرد و پودر سیر و فلفل سیاه و زردچوبه بزن با سیب زمینی سرخ کن محشر میشه 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
ورق ورق نازک کن بهش آرد و پودر سیر و فلفل سیاه و زردچوبه بزن با سیب زمینی سرخ کن محشر میشه

مرسی

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

هزارتا روش هست آخه😃

بنظر من روش مامان بزرگا از همه‌اش بهتره

ادویه بزن ب مرغا بذار تو تابه درشو ببند با شعله ملایم خودش اب بندازه بپزه

بعد که آبش بخار شد سرخ کن با یکم روغن😍 سیب زمینی هم سرخ کن به به

ولی خب سرخ کنی پیازداغ کنی انار دون شده و رب انار بزنی میشه مرغ ناردون 

گردو و رب انار بزنی میشه فسنجون

هویج و فلفل دلمه و رب بزنی میشه خورشت مرغ

هویج و آلو بریزی میشه خورشت آلو

پیاز بچینی کف ظرف بعد مرغا رو بچینی بدون آب و با عصاره زعفران و یکم ابلیمو و ادویه بذاری با شعله کن بپزه میشه چلو مرغ.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

طعم جدید بهش بده، من خودم چون خیلی طعم مرغ رو نمیپسندم، معمولا تنها درست نمیکنم. یا سیب زمینی و هویج توی آبش میریزم، یا بامیه. میتونی پرتقالی یا مرغ ناردونی هم درست کنی، اونجوری هم خوشمزه میشن.

آب اولش ک میجوشه میریزم بیرون 

بعد با پیازوسیر تفت میدم 

بعد رب رو تفت میدم

آبجوشیده رو اضافه میکنم فلفل دلمه و آویشن و هویج و سرکه سفید هم میزنم

بعد سسشو ک میخام بیارم سرسفره از صافی ردش میکنم.

مرغ رو هم وقتی پخت یه باردیگه تفت میدمو سرخ میکنم.

مرغ را اول با پیازو زردچوبه و فلفل سیاه ی اب میجوشونم و ابکش میکنم پیازو سرخ میکنم ادویجات و زیره میزنم رب را با پیاز سرخ میکنم فلفل دلمه و هویج و الو میریزم مرغ و ابم اضافه میکنم یساعت که گذشت مرغا را خارج میکنم دوباره سرخ میکنم ب اب مرع پودرهل و یه کوچولو دارچین اضافه میکنم مرغا سرخ شده را میزارم داخل اب مرغ ی نیم ساعت بعد امادس

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

با زردچوبه؟ طعمش با چیه پس

عین مرغیه که برای زرشک پلو درست میکنیم با زعفرون و فلفل دلمه و..

یه تایپیک زدم چند روز پیش درموردش 

گفتم ما لیمو عمانی هم اضافه میکنیم بهش 

بعضی از دوستان تعجب کردن 

اما بنظرم خیلی خوش طعم میشه این ترکیب ♥️