هزارتا روش هست آخه😃
بنظر من روش مامان بزرگا از همهاش بهتره
ادویه بزن ب مرغا بذار تو تابه درشو ببند با شعله ملایم خودش اب بندازه بپزه
بعد که آبش بخار شد سرخ کن با یکم روغن😍 سیب زمینی هم سرخ کن به به
ولی خب سرخ کنی پیازداغ کنی انار دون شده و رب انار بزنی میشه مرغ ناردون
گردو و رب انار بزنی میشه فسنجون
هویج و فلفل دلمه و رب بزنی میشه خورشت مرغ
هویج و آلو بریزی میشه خورشت آلو
پیاز بچینی کف ظرف بعد مرغا رو بچینی بدون آب و با عصاره زعفران و یکم ابلیمو و ادویه بذاری با شعله کن بپزه میشه چلو مرغ.