2777
2789

بچه ها من ترم اولم

قرار گذاشته بودم باخودم که هرترم عالی بخونم و معدل بالا ۱۷ بشم که بتونم هرترم ۲۴واحد انتخاب کنم

الان یه درسامو که ۹۹درصد مطمئنم پاسنمیشم

بقیم همینجوری دارم میدم و رد میشم نمیدونم دارم چیکار میکنم

خیلی کمالگرام این درسی که میگم پاس نمیشم میانترمشو که گند زدم بعدازاون دیگه انگیزم افتاد 

مثلا هدف این بود که ارشدمو یه دانشگاه تاپ قبول بشم🥲🥲

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معدل الف شدم اما باید ارشد بدم درسا هم با درسای دانشگاه کلا فرق داره اصلا اهمیتی نداره 

نعدل الف هم بشی باز برای دانشگاه تاپ یاید آزمون بدی

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

منم ترم ۳هم گند زدم خودتو نباز

🥲🥲خیلی انگیزم اومده پایین

رشتم جوریه که کار عملی زیاد داره بچه ها از همون روزای اول رفتن دنبال اموزش دیدن اونوقت من هنو هیچکار نکردم🥺

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

تاپیک آخرم بخون بهت گفتم چجوری بیست بشی

بودم تو تاپیکت اسکرین گرفتم برا ترمای بعد

🥲🥲خیلی انگیزم اومده پایینرشتم جوریه که کار عملی زیاد داره بچه ها از همون روزای اول رفتن دنبال اموز ...

رشتت چیه عزیزم اشکال نداره ترم های بعد کم بردار و‌بخون احتمال میدم پیامنوری

من معدل الف شدم اما باید ارشد بدم درسا هم با درسای دانشگاه کلا فرق داره اصلا اهمیتی نداره نعدل الف ه ...

اره ولی من بعد کنکور کلا مسیرمو عوض کرردم و برخلاف خونوادم که رشته های علوم پزشکی رو دوست دارن اومدم مهندسی دوست داشتم شاگرد میشدم🥲

من معدل الف شدم اما باید ارشد بدم درسا هم با درسای دانشگاه کلا فرق داره اصلا اهمیتی نداره نعدل الف ه ...

چرادرسا بادرسای دانشگا فرق داره؟

کمال گرایی خیلی بده این جوری نباش.من خودمم این جورم خیلی ضرر کردم.همیشه تو همه چی میگم یا هیچی یا هم ...

دقیقا همینم

رشتت چیه عزیزم اشکال نداره ترم های بعد کم بردار و‌بخون احتمال میدم پیامنوری

نه پیامنور نیستم

دولتی یکی از رشته های مهندسی

کامل نمیگم که شناسایی نشم