2777
2789
عنوان

شما باشید میزارید داداش یا پسرتون با همچین خانمی ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 51 پست
کرارای شخصیش خودذش انجام میده ولی نمیتونه همه کار سنگینی کنه توی راه رفتن تعادل نداره ولی اخلاقش خیل ...

عزیزم شما اول کنکور بده پزشکی قبول شو بعد بیا این تاپیکو بزن از الان بفکر ازدواج نباش 

اگه خدا بخواد همه چی درست میشه 

الان مهم کنکوره

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوش به حال اون دختر‌ انشالله عاقبت هر دوشون خیر باشهدوست من یکم لکنت داره و پسش میزنن.

چجوری بگم مشکل اون خانم خیلی بیشتر از لکنته نمیتونه اصلا خوب راه بره حتی من دیدم چند بار نزدیک بود زمین بیفته داداشم دستش گرفت 

کاملا شخصیه و برادرت باید تصمیم بگیره. یه چیز ساده ای هم نیس‌ باید خیلی خوب بهش فک کنه. برا خانما راحته ک باهمچین چیزی کنار بیان اگه شوهرش داشته باشه. اما کمتر مردی باهمچین چیزایی کنار میاد. باید حتما حتما مشاور برن . اصلا نباید احساسی تصمیم بگیره.

من ۵۰/۵۰ مخالفت نکنم با برادر یا‌پسرم  ولی ۳۵ساله دیگا کاری که دوست داره انجام میده مگر از اون دسته باشه که نظر دیگران براش اولویت

اینم بگم دختره این حرکت دستش و... دست خودش نبوده

من به چشم دیدم یکی از بستگان ۳ماه پیش زایمان میکنه کاملا هم سالم بوده ۱هفته بعد زایمان حس دست و پاهاش از بین میره الان ویلچری شده دور از جون همه و هر امپولی ک میزنه ۷۰مل قیمتشه ولی دریغ از ۱٪ بهترشدن متاسفانه 

پس اینجور مواردی هم هست ادم سالم باشه ازدواج کنه بعد زایمان...

کرارای شخصیش خودذش انجام میده ولی نمیتونه همه کار سنگینی کنه توی راه رفتن تعادل نداره ولی اخلاقش خیل ...

باید چند باری با هم برن بیرون مثلا کافه رستوران جاهای شلوغ تا ببینن اونجا در برابر رفتار و برخورد و ترحم مردم برادرت چه واکنشی نشون میده؟ به مرور به مشکل میخورن. 

چجوری بگم مشکل اون خانم خیلی بیشتر از لکنته نمیتونه اصلا خوب راه بره حتی من دیدم چند بار نزدیک بود ز ...

باید مشاوره بگیرند که ایا هر دو مطمئن هستند به این ازدواج یا نه

الهی نگاهی
اگه سن داداشم کمتر بود بله ولی متولد ۶۶ هست والان حتی بیوه هم بگیره مشکلی نداریم فقط یکیو بگیره.

اجبار نکنید بهش 

تو شهر ما یه مرد متاهل که بچه داشت بخاطر مشکلات مالی خودکشی کرده 

مهم نیست متاهلی مجردی

مهم اینه که سالم و دلخوش باشند

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

پسر 35 ساله یعنی نمیتونه واسه ازدواجش تصمیم بگیره که شما باید بذارید یا نذارید ؟ یکی از نزدیکان من هم دختره تالاسمی ماژور هست از قضا پزشک و متخصص هم هست خواستگار از هم‌کلاسی هاش واسش میومد با التماس میگفتن به خانواده مون نگو که این مشکل رو داری مخالفت میکنن می‌گفت نه از اول میگم می‌گفت و خانواده ها مخالفت میکردن

ولی خب درست نیست این کار وقتی دختر پسر با هم اوکی ان مخالفت کنید ،  الان این دختره فامیل  ما به یه پسر بسیار خوب  ازدواج کرد و شکر خدا علم هم پیشرفت کرده یه دختر سالم مثل خودش ماه و زیبا به دنیا آورده 

دیگه خودشون پزشکن میفهمن مشکل ژنتیکی هم باشه با آزمایش های اول بارداری میشه از سلامت جنین مطمئن شد و اگر مسأله ای بود سقطش کرد 

همچین ازدواجی ،مطلوب همه نیست ولی وقتی خودشون با این مسأله اوکی ان توی سن کم و هیجانی هم نیستن از نظر علمی هم آگاهی دارن دیگه مخالفت شما واقعا بی معنیه 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بله نشکلی نداره مشکل اصلیش پاهاش میباشه که نمیتونه خوب راه بره وتعادل راه رفتن نداره وکاملا ظاهری ای ...

با توصیفات شما من به احتمال ۷۰٪ متوجه شدم به چه بیماری مبتلاس

یه مژده بهتون بدم مشکل پاش هم رفع میشه فقط یه پزشک ماهر نیازه چون من دیدم که خوب شدن

معجزه کن صبر مرا 
یعنی شما باشین مخالفت مکنید وبنظرتون اشتباهه این ازدواج؟

چرا دروغ بگم ،اگه حرف خانواده رو گوش بدم مخالفت میکنم،چون این مشکل بعدها به خانواده ها هم ربط داره باید خانواده کمک بدنکارهاشون رو انجام بدن در نگهداری بچه و کارهای خونه،،،،،،بلکه کسی باشه که تیلیاردر باشه و تا آخر عمرش مستخدم۲۴ساعته برای کارهای خونه و بچه داری داشته باشه.