2777
2789
عنوان

شما باشید میزارید داداش یا پسرتون با همچین خانمی ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 51 پست
یعنی شما باشین مخالفت مکنید وبنظرتون اشتباهه این ازدواج؟

آخه وقتی پزشکی قبول شده و می‌تونه طبابت کنه فکر نکنم مشکلش جدی باشه ! 

اما بنظرم قبل ازدواج باید حتما مشاوره برن تا بعدا مشکلی پیش نیاد 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دروغ نمیخوام بگم بستگی به دختره داره الان یکی از فامیلامون دختره چهارانگشت نداره ولی من مشکلی ندارم با ازدواجش با برادرم یه مدت ام حرفش رو میزدم ولی پسرم رو نمیدونم چون ندارم

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 

تا جایی ک حرفم برو داشته باشه نع ولی اگ عاشق باشه ک کور و کر میشه ب انتخابش احترام میزارم و زندگی خودش هست باید خودش انتخاب کنه دخالت و اصرار نمیکنم 

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟
آخه وقتی پزشکی قبول شده و می‌تونه طبابت کنه فکر نکنم مشکلش جدی باشه ! اما بنظرم قبل ازدواج باید حتما ...

کرارای شخصیش خودذش انجام میده ولی نمیتونه همه کار سنگینی کنه توی راه رفتن تعادل نداره ولی اخلاقش خیلی خوبه خیلی خانم وفهمیده هست 

واقعا به شما ربطی نداره

داداش من با بهترین شرایط شغلی و مالی و با یه ظاهر فوق العاده داره با یه خانم ازدواج میکنه که یک بار ازداوج کرده و یه دختر هم داره

حال دادشم باهاش خوبه و بقیه اش به ما ربطی نداره

یعنی میتونه جراحی کنه؟

بله نشکلی نداره مشکل اصلیش پاهاش میباشه که نمیتونه خوب راه بره وتعادل راه رفتن نداره وکاملا ظاهری این معلومه ولی خیلی خوش اخلاق وخانم هست