2777
2789
عنوان

رابطه ی خواهر شوهرم

387 بازدید | 44 پست

بچه ها من یه مدته عقد کردم یه خواهر شوهر دارم که مجرده و خیلی خیلی رابطش با شوهرم خوبه خیلیم عزیز کرده هست من هر موقع به شوهرم زنگ میزنم اصلا به من توجه نمیکنه همش پشت گوشی با خواهرش میخندن میرم خونشون همش باهم دیگه میگن میخندن اصلا با من اینجوری نیست واقعا دلم میشکنه هم خواهرش هم من هردومون خوشگلیم هر دومون خوش اخلاقیم نمیگم خواهرش دختر بدیه ولی همسرم اصلا مدیریت نمیکنه روابطش رو.من هیچ کس رو ندارم اما خواهرشوهرم مامان و باباش رو داره اوناهم جلوی من بهش محبت میکنن واقعا دلم میسوزه.شوهرم حتی بهم زنگم نمیزنه دنبالم نمیاد فقط ازم ایراد میگیره ایرادای الکی.نمیدونم چی کار کنم که بفهمه من باید اولپیتش باشم از روز اول عقد تا حالا بهم محبت نکرده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هروقت زوربزنی برای اولیتش بیشتر میری تو اون آخریا کارش نداشته باش 

هی نگو حواست به من باشه یه دفه گفتی بسه 

روخودت کارکن بخودت برس زندگی که فقط الویت بودن براشوهرنیس اینجوری ازخودت بیشتر دورش میکنی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

وقتی باهم تیم میشن

، بخند بگو خوشبحالتون چه خوبید باهم کاش منم یه خواهر به این خوبی داشتم بعد به شوهرت بگو عیب نداره در عوضش تورو دارم برام همچی هستی😂 شاید به خودش اومد که فکرنکنم

پس چیشد تصمیمم گرفت باهات ازدواج کنه

نمیدونم خودش میگه اشتباه کردم اما طلاقمم نمیده

هر وقت بهش زنگ میزنم داره همش بهم میگه کار دارم خدافظ ولی هی با خواهرش میگه و میخنده دلم خیلی شکسته

متأسفانه متأسفانه منم همینطور بودم

مدار خانوادش رو این آبجیه میگرده

همه دوسش دارن شوهرم وقتی اون حرف میزنه دیگه هیشکیو نمیبینه  محو اون میشه

تفاوت ما اینه که من خواهر شوهرم متاهله و بچه هم داره

من الان که ده سال از زندگیم میگذره هنوزم همینطورم وقتیم تو جمعشونم استرس شدید میگیرم

چون تیکه بنداز و مسخره گره 

چاره ای نداریم خواهر

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
وقتی باهم تیم میشن ، بخند بگو خوشبحالتون چه خوبید باهم کاش منم یه خواهر به این خوبی داشتم بعد به شوه ...

من تو ظاهر تاحالا ناراحتیمو نشون ندادم اما وقتی میبینم اگه من بمیرمم براش مهم نیست اما تک تک کارای خواهرش براش مهمه نابود میشم.من ارزو دارم یه بار بغلم کنه اما تاحالا این کارو نکرده اونوقت جلو چشم من اونو بغل میکنه

هروقت زوربزنی برای اولیتش بیشتر میری تو اون آخریا کارش نداشته باش هی نگو حواست به من باشه یه دفه گفت ...

خب من خیلی نیاز دارم بهش

ارزو دارم یه بار بغلم کنه تا حالا یه سال از عقدمون میگذره بغلم نکرده نمیتونم جلو خودمو بگیرم ناراحتی نکنم

من تو ظاهر تاحالا ناراحتیمو نشون ندادم اما وقتی میبینم اگه من بمیرمم براش مهم نیست اما تک تک کارای خ ...

سعی کن ازش فاصله بگیری کمتر زنگ بزن کمتر برو شاید دلتنگ بشه . مثل خودش رفتار کن .