2777
2789
عنوان

خجالت زده شدم پیش مادرشوهر و خوهراشوهرم از دست این بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 30 پست
یهویی شد اصلا قصد نداشتیم همسرم اصرار کرد

بگو میخواستیم بریم مدرسش ناهار کم خورده بود کبابم دوست داره واسش نگرفتیم خیلی وقته واسه همین خریدیم بردیم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه دلیلی داشت برن تو قیافه  

بذار همونحور تو قیافه بمونن 

مگه باید به همه جواب پس بدین 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

خیلی بد بود فهمیدن منم به روس خودم نیاوردم

کار خوبی کردی نوش جونتون اصلا اینطوری یواشکی خوردن یه کیف دیگه داره بهش فکر نکن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

🤣🤣🤣🤣معذرت میخام ولی شما ک اخلاق خانواده شوهرتو میدونستی ب دخترت توضیح میدادی بین خودتون باشه همه بچها تو این سن دوست دارن راجب همه چی حرف بزنن 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜

بچه ها همینن داداشم اینا هم رفته بود غذا رستوران به برادرزادم گفته بودن نگو که هوس نکن جیگر عمه نتونس خودشو نگه داره گف عمه بیا تو اتاق گف ما رفتیم رستوران نوشابه رو از اونجا آوردم واست 

اسی جان نوش جانتون 

ازت خواهش میکنم اصلا به روی خودت نیار هیچ کار اشتباهی نکردی که خجالت بکشی اگه بخواهی همش از ترس خانوادت کاری و نکنی دیگه هیچ وقت زندگیت ب ای خودت نیست

میشی یکی مثل من با بابیست سال زندگی مرتب باید فکر کنم الان خواهر شوهر و مادر شوهر مادر و پدر و.........ناراحت نشن و این یعنی هیچ وقت از زندگیت لذت نمی بری

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن
اسی جان نوش جانتون ازت خواهش میکنم اصلا به روی خودت نیار هیچ کار اشتباهی نکردی که خجالت بکشی اگه بخو ...

مرسی عزبزم واقعا دلگرمم کردی خوشبخت باشید

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️
اسی چجوری مریض بودی واین وراون ور میرفتی

عزبزم سرما خورده بودم چلاق نشده بودم که😂😂

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️