2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر نکنم دیگه الان اکثر دوستام ازدواج کردن بقیه هم دوست پسر دارن منم تاحالا هیچ پیشرفتی نکردم میشم ی ...

ذهنیتت رو اول از همه چیز درست کن خواهرم

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

ری اکشن خانوادت چی بود به دوس پسرت چطوز گفتی بهشون

من بابام همون سال ۱۴۰۱ ک باهاش حرف میزدم ی بار شنید صدام رو گفت من می‌دونم باهام رک باش و بگو منم کامل گفتم همون موقع این دوسال هم بابام خبر داشت ک این پسره شهر ما نیست و من ندیدمش 🥺تا امسال محرم دیدمش حرم یک متری ووووو دیشب اومد خاستگاری ک بابام هیچی نگفت فقط گفت دخترم فکرت رو کامل بکن

ی دخمل ناناز

بهمن۲۶میشم تاالان ن عاشق شدم ن دوست پسرداشتم پشیمونم کاش۱۹سالگیم خواستگارموقبول میکردم فقط بخاطرقدردش کردم عقل الانموداشتم اون ادم بااون موقعیت رو ردنمیکردم

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان
خانوادم عیب میدونن میگن پسر بزرگه نباید کلید خونه رو داشته باشه

وایییی چقد اعصابم خورد شد 

مشکلی دارن باهات که اینطور میکنن یا پیشرفتتو دوست ندارن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه خانواده خوبی ایشالا قسمت من😂

خدانکنع مامانم منو از شیش ماهگی ولم کرد و پیش بابام نمیتونم زندگی کنم بخاطر شغلش پیش مامان بزرگم و بابا بزرگم بودم تا امسال امسال اینا هم نمیخان منو و بهمن دارم میرم مدرسه شبانه روزی 

ی دخمل ناناز

همه کار کردم خیلی ناامیدم. وقتی هیچ عشق و انکی انگیزه ای نباشه ادم ذهنیتشم می‌ریزه بهم

آخههه هنوز بیست سالته 

شاید بیبی فیسی فک میکنن سنت کمه 

تو اجتماع زیاد حضور داشته باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهمن۲۶میشم تاالان ن عاشق شدم ن دوست پسرداشتم پشیمونم کاش۱۹سالگیم خواستگارموقبول میکردم فقط بخاطرقدرد ...

قسمتت نبوده حتما ایشالا تا عید موقعیت خوب بیاد درک میکنم تنهایی خیلی بده ادم میپوسه

۲۲سال

وایییی چقد اعصابم خورد شد مشکلی دارن باهات که اینطور میکنن یا پیشرفتتو دوست ندارن؟

هرجا رفتم سرکتاب گرفتم بهم گفتن حسادت میکنن بزرگ خودم هیچی ندارم برا حسادت هیچی 

😔 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

اذیتتون نمیکنه اون تنهایی اون خلأ عاطفی؟

فعلا که اذیت نکرده

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨