2777
2789
عنوان

وای وای همین الان اخبار گیلان اعلام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 45 پست

ماجرا به شدددددددددت عجیب و بوداره

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نزدیک ۳ سال یعنی ۲۹ ماه 

ولی همه چیز خیلی عجیبه این خانواده سرشناس و کارخانه دار بودن این مدت یعنی هیچکس سراغی از اینا نگرفته ؟؟کارخونشونو کی اداره میکرده ؟ همسایه ها ؟ اقوام درجه یک ؟؟؟؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
برام سواله یعنی این خانواده دوستی فامیلی چیزی نداشتن که بگن اینا دوساله کجان😔

برا منم این سواله،ولی فکر کنم مثلا عمع ی خانواده عموی خانواده رو هم که پیگیر اینا شدن گرفتن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خداراشکرخداروشکرکه آزادشدن

دقیقااا

حالا من خبرشو نخونده بودم اینجا فهمیدم ولی فکرشو بکن بچه هاشون سالها باید برن پیش تراپیست تا شاید بتونن یکم روحشونو درمان کنن

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

اره مگه میشه فامیل بیان دم در یهویی بگن ما رفتیم تهران اونام شک نکنن، بالا مامور آبی برقی گازی نیومد ...

آخه گفتن تو این مدت فقط نون لواش و آب بهمون میدادن بعد نگاهشون میکنی همشون خیلی سرحالن اصلا لاغر نشدن

❤️Mehrsa❤️ 

چرا آخه؟به چه دردش می خورده؟

یکی از آشنایان ابله ( حتما همدست هایی هم داشته ) یه وکیل و زن و ۳ تا بچه ش و خونواده ی زنشو گروگان میگیره تو خونه ی خوده وکیله ، با غل و زنجیر و ...

و به زور تک تک اموال غیر منقول و منقول رو به نام خودش میزد و شکنجه هم میکرد که چه اموالی دارن