من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره منظورم همون بود 3 سال چ خبره، اونا خیلی بیکار بودن اخه اگه مال و اموال روهم میخواستن ی ماه حداکثر کافی بوده، بعد ب قول اون خانوم چرا لاغر نشون همه تر تمیز و تپل
این خانواده کلی فامیل داشتن بعدشم پدر خانواده وکیل بوده خانومی که اینارو گروگان داشته پدره خانواده رو میشناخته وقبل این قضیه با مادر خانواده دوست بوده از این طریق کل خانواده رو میشناخته بعدشم ازشون اخاذی میکرده این خانواده قبلا قصد مهاجرت داشتن که با این اتفاق نرفتن کله فامیلاشون بهشون زنگ میزدن اون گروگان گیر اینارو تهدید جانی کرده گفته باید به همه بگن که مهاجرت کردن
هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.
اره منظورم همون بود 3 سال چ خبره، اونا خیلی بیکار بودن اخه اگه مال و اموال روهم میخواستن ی ماه حداکث ...
منم همین فکر میکردم چون گفتن سه سال بهمون نون لواش دادن خب آدم سو تغذیه میگرفت که لاغر و بی رنگ رو میشد ..بعد تو خونه خودشون بودن مگ میشه همونجا همسایه به رفت امد شک نکنه من تازه اومده بودم سر این خونه فهمیدم همسایه ساختمون روبروی رفت امد مشکوک داره سر یکی دوهفته فهمیدم چیکارس😁
💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚