2777
2789
عنوان

ویروس جدید اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 18 پست
من که واکسن زدم مشکلی نداشتم ولی از اون روز موهام ب شدت ریخت حتی الان ی قسمتی از بالای پیشونیم خالی ...

مادر من سه دوز زد عمل قلب باز انجام داد

پدرم چهار دوز زد فشار خون گرفته 

من هرچی گفتم گفتن دکترا با سوادن تو بی سپاد میگی واکسن نزنیم؟؟؟

❤❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اینا ویروس نیستن، سم هستن،کرونا هم سم بود، میریزند در آب یا پخشمی کنند در هوا...

این سم ها خودشون کشنده نیستند، اما به شرطی که از بدن خارج بشن، اگه خارج نشن، باعث بیماری بدخیم میشن، مثلا از کار افتادن مبد و آسیب قلب و ...

و یکی از چیزایی که کمک میکنه این سموم از بدن خارج بشن، همین ویروس ها هستن!

ویروس خوبه، برعکس چیزیکه بهمون یاد دادن؛

ویروس باعث میشه بدن درد و تب و سرفه و عطسه و اسهال و استفراغ داشته باشیم و با اینها اون سموم از سلول سلول بدنمون خارج میشه؛

کرونا هم همین بود؛

کشته داد، بخاطر اون سم نبپد، بخاطر داروهای کشنده و ونتیلاتور و واکسن و ... بود؛

و یک علت دیگه ی کشته های کرونا هم دقیقا قرنطینه بود که مانع میشد ویروس ها پخش بشن و بدن ها با آنفولانزا و سرماخوردگی اون سموم رو خالی کنند... باعث میشد بعد مدتی تجمع اون سموم، مثلا سکته یا نارسایی کیه یا ریه و ... بیاره؛

دقت کردید در اسلام چقدر تامید شده روی جمعی زندگی کردن؟ مثلا نماز جماعت و جمعه و ... و اتفاقا مستحب هست از لیوان نشترک آب خوردن، یا دست دادن و روبوسی کردن... بخاطر اینه که ویروسها بتونن پخش بشن و کارشونو انجام بدن، یعنی آدما سرما بخورن، سموم تخلیه بشن از بدنشون؛

وگرنه اونموقع عقلشون نمیرسید واگیر و سرایت چیه و قرنطینه کنن؟! 

اونموقع هم سرماخوردگی و آنفلوآنزا مسری بوده، اما در احادیث هست که اینها بیماری نیستن در اصل، اینها خودشون باعث تخلیه ی سموم میشن و از بیماری های مژمن جلوگیری می کنن؛

مثلا میگن معصومین علیهم السلام وقتی مدت زیادی بچه شان سرما نمی خورد، نگران میشدند و مدام جویا میشدند که بوه سرما خورد یا نه؛

این ماسک و قرنطینه و ویروس و واکسن هم همه نمایش هست، پشتش هیچ مبنای علمی نیست؛

یه عده میخوان با این برنامه ها خدایی کنند و بشر را وادار کنند به زندگی تمی در سلول های چند وجبی به عنوان خانه، و بشر را بکنن پیچ و مهره دست خودشان و همه ویز را در فضای واقعی بگیرند ازمون و منتقل کنند به فضای مجازی؛

پس گول نخورید و نترسید! اینها با ترساندن ما میخوان خدایی کنند؛

مطمئن باشید اون چیزی که سرایت میکنه، بیماری نیست، بلکه برعکس سلامتی هست؛

سلامتی مثل نور هست که یک حا روشن باشه همه جا روسن میشه... فقط کافیه دور خودمون دیوار و خصار نکشیم!

اما بیماری مثل تاریکی هست که در این دنیا می بینید تاریکی هرگز سرایت نمی کنه، نهایت فردی لره داخل حفره ای، خودش از نور محروم میشه، هیچوقت تاریکی کسی به دیگری منتقل نمیشه، همینطور بیماری منتقل نمیشه؛ دنیا همینقدر زیبا آفریده شده، اما اون رو به ما زشت و وحشتناک و قوانینش را بی حکمت و دیوانه وار نشان می دهند، تا ما بترسیم و بنده شلن بشویم؛