2777
2789
عنوان

ویروس جدید اومده

219 بازدید | 16 پست

ممکن است ویروس جدید پاندمی شود.

مینو محرز، استاد دانشگاه علوم پزشکی :

◀️اگر با آنفولانزا H1N1 با شکل جدید مواجه باشیم، واکسن‌های فعلی روی آن اثر ندارد

◀️باید واکسن پنج ظرفیتی ساخته شود

◀️بچه‌ها در مدرسه به شدت در معرض این بیماری هستند

◀️افراد با بیماری زمینه‌ای نیز بستری می‌شوند، تاکنون تعدادی فوتی هم داشته‌ایم

◀️تمام ویروس‌ها از طریق شستن دست و ماسک و فاصله‌گذاری پیشگیری می‌شوند

این از کجا اومد دیگ

❗⚡🇨🇳🦠 ویروس جدیدی در چین در حال انتشار است که بسیار خطرناک تر و کشنده تر از کووید-19 است.

علائم متاپنوموویروس انسانی (hMPV): لرز، سرفه، گلودرد، ضعف و سرگیجه. به ویژه در بین کودکان شایع است.

⚠️ اولین افراد مبتلا نیز در حال حاضر در بریتانیا هستند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🔴 #اطلاعیه

‼️ با توجه به فصل سرد سال و افزایش بیماری های تنفسی و سرماخوردگی

💠 ملت عزیز: به محض اینکه اولین علائم سرماخوردگی را مشاهده کردید به مدت ۵ روز و شب متوالی روزی ۲ بار صبح و شب کلیه های خود را با روغن زیتون اصل خوراکی ماساژ دهید ‌‌‌.. با این کار بیماری در مرحله اول نابود میشه و تمام ...

💠 دم نوش گیاهان  مرزنجوش پونه عناب ختمی زیرفون زوفا همه را مساوی مخلوط کنید یک قاشق غذاخوری دم کنید ، هر ۶ ساعت ۱ استکان میل کنید و به صورت و بینی بخور دهید  

💠 ۴ تخم و دانه به و کندر و کتیرا را در آب جوش حل کنید لعاب دار شود و هر ۶ ساعت میل کنید در جهت افزایش سرفه و خارج شدن اخلاط ریه ‌‌‌..‌

💠 با آنتی بیوتیک ها سرفه را قطع نکنید... سرفه برای بدن مفید است و باعث بیرون آمدن اخلاط عفونتی از ریه می‌شود...

تو کرونا ما دستور عملهای این کانال رو انجام دادیم کرونا هم گرفتیم مثل یه سرما خوردگی معمولی برامون بود

❤❤❤
یه ویروسم جدید امده که میزنه به گوش بچه ها،سه ماهه داغون و اسیریم،اب پشت پرده گوش میانیش جمع شده😔

وای عزیزم ایشالا زودی خوب شه آدم بزرگ مریض شه ولی بچه ها نه

همون موقع ها هم ما نه ماسک زدیم نه قرنطینه موندیم مرتب رفت و امد کردیم واکسن هم نزدیم تا امروز همه و ...

من که واکسن زدم مشکلی نداشتم ولی از اون روز موهام ب شدت ریخت حتی الان ی قسمتی از بالای پیشونیم خالی شده🤦‍♀️