2777
2789

من داداشم میخواد بره خدمت 

۱۹ سالشه سرکار میره حقوق داره دیپلم ابکاری فلزات داره

خونه هم داره بابام میخواد براش ماشین بگیره 

اصلا تو کار دخترا اینها نیس سرش تو کار خودشه نماز نمیحونه اما کربلا و اینا میره و رفته و خیلی ادم حساسیه در رابطه با تمیزیو اینا یروز درمیون حموم میره و روی تمیزی و اینا حساسه و همیشه عطر میزنه و ماسکو اینا 

دخترداییم ۱۶ سالشه چادریه دختر بزرگ خانوادس کاریه درس میخونه رشته خیاطی و بعد کلاسش سرکار خیاطی میره و اشپزی و کارای خونشونو میکنه خیلی دختر خوبو کاریو تمیزیه

(اینارو گفتم که خلقیاتشونو بشناسین)0 دخترداییم داداشممو دوس داره ما خیلی باهم اوکییم باهام راحب داداشم حرف زده خیلیم میپرسه که کسیو دوس نداره یا فلان

ماهم رابطمون با داییام و اینا خیلی خوبه جمعه ها هروز دور هم جمع میشیم 

مامانمم میگه اگ امیر اوکی باشه عقد کنن بره خدمت ۴ ۵ سال عقد باشن 

دختر داییم اوکیه باهاش سربسته حرف زدم و گفته دوس داره حرفاشو میاد بهم میزنه و یبار بهش گفتم مامانم گفته امیر و داماد کنیم از خدمت ک اومد یا خواس بره دختر داییمم گریه کرد واینا من فهمیدم ک واقعا دوسش داره 

حالا مامانم امروز زنک زد گف با  باباتو مادرجون حرف زدم گفتن قرار شد با امیر حرف بزنیم جفتشون گفتن ما نمیتونیم به دیا(من) بگو بهش  بگه بعد مامانم زنگ زد گفت تو برو باهاش حرف بزن بهش توضیح بده بگو فکراتو بکن نظرتو بگو 

منو داداشم خیلی باهم اوکییم 

حالا من موندم چطوری به داداشم و سر صحبتو چطوری باز کنم از کجا شروع کنم لطفا راهنمایی کنین

سر صحبت باز نکن بای

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بچه ان

حس دختر داییتم زود گذره 

شما به این ازدواج دامن نزن که بعد پشیمونیش می مونه برات

اگه واقغا همو بخوان صبر میکنن تا بعد سربازی داداشت

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

وای اسی ۱۶ ۱۹ 

بچه ان 

۴ سال عقد !

خیلی بچن کودک همسریه مگه

بعدم ازدواج فامیلی خیلی بد و خطرناکه مریضی ژنتیکی میده 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

کاری با دختر داییت ندارم ولی داداشت بچه اس واقعا ۱۹ سال بیخیال شید چرا اینقدر زود میخواید عقدشون کنید شاید از یکی دیگه خوشش اومد بعدا بنظرم زوده

تازه ۵ سال هم عقد بمونن چه عجله ایه

حالا اگر تصمیمتون که گرفتید هیچی دیگه برو مستقیم بهش بگو ببین اصلا امادگی داره