2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صغرا کبرا نمیخواد برو بگو نظرت درمورد فلانی چیه...

اول کلا بپرس نظرش درمورد ازدواج چیه.

اگه تمایل داشت، به نظرم عقدشون نکنید،فقط بین خودتون صحبت کنید و دوسه خانواده در جریان باشید که اینا همو میخوان، بعد سربازی برید خواستگاری

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

مگه قراره خاله بازی کنن؟

آخه ۱۶ و ۱۹

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

چ جنایت بزرگی پسر نوزده ساله دهنش هنوز بوی شیر میده هنوز نوجوون محسوب میشه بزار زندگی کنه جوونی کنه برای دایی و زنش هم متاسفم ک دختر شون را تو این سن میخان شوهر بدن 

[QUOTE=367165977]۱۹ و ۱۶ سالگی زمان مناسبی برای ازدواجه به نظرتون؟!!![/QUOTبستکی ب طرف داره این دونف ...

اصلا هیچ ربطی نداره

چه کاریه ۵ سالم عقد بمونن؟

شاید داداشت بعدا از کسی خوشش اومد این ظلم در حقش نکنید

پسر ۱۹ سال خیلی بچه اس نظرش تند تند عوض میشه شاید دختر داییت حتی نظرش همین بمونه ولی برادرت نه 

اول سوال کن ببین کسی توزندگیش نداشته باشه بعد جریان دخترداییتوبگو

اولم نگواون دوست داره ک اگه داداشت مخالف بودغروردختره خردنشه 

اگردیدی کسی توزندگیش نیست بگو فلانی دختر خوبیه ماهم دوسش داریم اگر دیدی نظرش مثبته بعدا بگو اونم ازتوبدش نمیاد

بنظرم عکس دختر دایی تو نشونش بده مصلا عکسای دوتایی که باهم دارید بعد بگو که نگا باهم کجا رفتیم خیلی دختر خوبیه خیلی دوسش دارم خانومه و اینا بعد بگو که خواستگار زیاد داره از بس سر سنگین نظر تو راجبش چیه اگه دوسش داری یا موافقی تا از دست نرفته واست بریم خواستگاری 

[QUOTE=367165977]۱۹ و ۱۶ سالگی زمان مناسبی برای ازدواجه به نظرتون؟!!![/QUOTبستکی ب طرف داره این دونف ...

باز این جمله های کلیشه ای

همه که میخوان که تو سن پایین ازدواج کنن میگن پخته ایم ولی ۲سال بعد معلوم میشه چی به چیه 

برام سواله ،برادرت چکارس که بدون سربازی وتحصیلات حقوق میگیره

باازدواج سن پایین مخالفم شخصا ،چون مسئولیت زندگی سخته 

ونمی دونم چرا انقدرعجله دارید براش زن بگیرید 

همون دختردایی اونم بشینه درسشوبخونه،بعدا سن مناسب ازدواج کنن اگه قسمت بود

ازهمین دخترهای که باگریه ومظلوم نمایی شوهرپیدا میکنن باید ترسید!اونم سن کم!

بزارید دختره به سن قانونی برسه بدونه از زندگی چی میخواد اصلا 

پسره هم ک مشخصه خدایی پسر تا سی سالگی هم نظرش تغییر میکنه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
بنظرم عکس دختر دایی تو نشونش بده مصلا عکسای دوتایی که باهم دارید بعد بگو که نگا باهم کجا رفتیم خیلی ...

چرا باید دروغ بگه که خواستگار‌زیاد داره

دختر ۱۶ چه خبره که زود شوهر کنه 

مگه الماسه که از دست بره این نباشه یکی دیگ 

برام سواله ،برادرت چکارس که بدون سربازی وتحصیلات حقوق میگیرهباازدواج سن پایین مخالفم شخصا ،چون مسئول ...

قناده بیمه ام هست بابامم قناد بوده جای ادم مطمئن و اینا گذاشتش و بیمه کردنش

چون که هنوز اقدام نکرد برای خدمت بیمه و حقوق داره اگر حین خدمت باشه بیمه نمیکنن و حقوقی نمیدن عزیزم