2777
2789
عنوان

داستان زندگی پر رنج من 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 29 پست

هعی خدا صبرا بده بهت منم بچه خواهرم ۱۶ سالم بود مرد عموم و بچه دوم خواهرم تو ۲۳ سالگیم مردن دختر  خودم تو۲۵سالگیم مرد پدرم تو بیست شیش سالگیم مردن  خیلی سخته  هزارتا بیماری دراوردم فقط  زنده ایم😭😭

کابر قدیمی هستم 
هعی خدا صبرا بده بهت منم بچه خواهرم ۱۶ سالم بود مرد عموم و بچه دوم خواهرم تو ۲۳ سالگیم مردن دختر خو ...

آخ خدا به دلت صبر بده الهی. چقدر درد روی دلتون هست. منم هزار جور مریصی گرفتم این مدته. حیف محکومیم به تحمل کردن این زندگی 

چقدر سخته من همیشه میگفتم خدا دیگه دلش نمیاد، خواهر من یکسالش بود بابام رفت حتی نگفت بابا مهری ازش ندید.

اونوقت همسن و سالاش بزرگترین دردشون شکستن ناخون لاک زده شونه اونوقت این بچه باید با مرگ مادر دست و پنجه نرم کنه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از روی امام زمانم شرمنده ام. ولی بدجوری دلم سیاه شده. من یک سال و نیم التماس کردم چقدر توسل به ام ...

خدا نکنه دلت سیاه بشه گلم همیشه معجزه اتفاق نمیفته 

عزیزم میفهممت درکت می کنم خودمم توی شرایط مشابه بودم اما گاهی تقدیر چیز دیگه ست...

نمیدونم مصلحته چیه اما بدون خواست خداست راضی باش به رضای خدا ما چاره ای جز تسلیم شدن نداریم امام زمان رو در هیییچ حالی فراموش نکن مطمئنم خدا جور دیگه ای برات جبران میکنه اگر این دنیا رو نداشتیم لااقل آخرت رو دریابیم توی همه ی کارهات به امام زمان متوسل شو ان شاءالله که حضرت زهرا شفیع پدر و مادرتون باشن با نزدیک شدن به خدا و اهل بیت پدرومادرتون رو راضی و خوشحال کنید 💜🌹 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
خدا صبرتون بده گلم حق داری ، دنیا برای بعضی ها قشنک نیست 😢

ممنونم آره راست میگی 

چرا اینجوریه؟؟؟؟

اونوقت خانواده من از اول زندگی مون نماز و روزه مون ترک نشد چه نماز شبهایی که مادر من با مریضی میخوند هی امان از روزگار

آخ خدا به دلت صبر بده الهی. چقدر درد روی دلتون هست. منم هزار جور مریصی گرفتم این مدته. حیف محکومیم ب ...

مممنونم عزیزم مادر من از اینهمه غصه مریض شده  خواهر کوچک منم ۱۶ سالشه پدرم چهل پنچ روزه فوت کرده شوهرم بداخلاق بیکار منم هزاران بیماری خدا کمکم مون کنه خواهر 

کابر قدیمی هستم 
خدا نکنه دلت سیاه بشه گلم همیشه معجزه اتفاق نمیفته عزیزم میفهممت درکت می کنم خودمم توی شرایط مشابه ب ...

نمیدونم. برام دعا کن با خدا اشتی کنم دلم آشوبه ولی نمیتونم قرآن بخونم دیگه آرومم نمیکنه. من یک مزرعه کاشتم آبش دادم موقع برداشت محصول آتیش گرفت و رفت. حس پوچی دارم بی مزد شدم میتونست قشنگتر نوشته بشه.

مامانم‌ خوب میشد منم ایمانم قویترمیشد 

مممنونم عزیزم مادر من از اینهمه غصه مریض شده خواهر کوچک منم ۱۶ سالشه پدرم چهل پنچ روزه فوت کرده شوه ...

الهی خدا یک جوری براتون بسازه که همش جبران بشه.

چی بگم از دل پر دردمون.

نمیدونم. برام دعا کن با خدا اشتی کنم دلم آشوبه ولی نمیتونم قرآن بخونم دیگه آرومم نمیکنه. من یک مزرعه ...

اگر لایق باشم چشم دعاگوتون هستم شما هم با دل شکسته ات برام دعا کن

فقط میدونم وقتی خدا بخواد امتحان کنه باید خیلی چیزهارو از دست بدیم و فقط  صبوری کنیم منم خیلی وقت ها به خدا گلایه کردم که چرا اینطوری... چرا اونطوری.... اما بعدش معذرت خواهی کردم گفتم خدایا راضیم به رضای خودت...خدا به همه چیز آگاه تره وقتی بهش ایمان داشته باشی میدونی در هر چیزی خیری نهفته ست حتی اگر فوت پدر باشه...هههععیی دلم پر کشید برای پدرم که حتی از قبرش هم خیییلییی  دورم😭😭😭💔💔💔

وقتی از همه چیز و همه کس بریدی فقط به خدا رجوع کن به امام زمان داستان کربلا رو بخون ببین حضرت زینب توی چند ساعت چقدر مصیبت کشید و آخرش گفت ما رأیت الا جمیلا میدونی چقدر سخته داغ چند برادر چندین پسر برادر چند فرزند در حالی که همه بی گناه و معصوم بودند و به ناحق کشته شدند و در آخر اسارت و جسارت و... درسته ما درحد اهل بیت نیستیم و گرمی قابل مقایسه نیستیم اما مشکلات و غم ما ذره ای از اون همه مصیبت نیست... میدونی از نظر من بدبخت فقط کسی هست که از خدا و اهل بیت دور باشه قصدم خدای نکرده توهین نیست باور قلبیمه چون ما توی این دنیا موقتا هستیم هرچقدر دارایی و اقوام داشته باشیم در آخر فانی اند اما اگر آخرت رو ببازیم بیچاره شدیم برای همیشه... 

امیدوارم روح همه رفتگانتون شاد باشه و عاقبتتون ختم بخیر ان شاءالله 💜🌹

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
اگر لایق باشم چشم دعاگوتون هستم شما هم با دل شکسته ات برام دعا کنفقط میدونم وقتی خدا بخواد امتحان کن ...

مرسی بابت یادآوری که کجام و ... حقیقتا نیاز داشتم یکی بهم بگم.

مامان من عاشق امام حسین بود آرزوی کربلا داشت روز مرگش شاهرگش قطع شد و عین یارهای امام حسین تمام خون بدنش اومد بیرون و رفت.

مامان من عاشق حضرت زهرا بود موقع غسل و کفنش هیچ کس نبود و برای آخرین دیدار هم هیچ کس را نذاشتیم بیاد از بس زخم روی تنش داشت نذاشتیم کسی ببینتش.

مادر من تکلم نداشت حتی یک ناله کوچیک هم نکرد بلع نداشت هشت ماه بود حتی یک قطره آب هم از دهنش نخورده بود تشنه لب رفت. همین مادر نماز ظهرش را خوند میخواست لباساش را بپوشه و بریم شیمی درمانی که در کسری از ثانیه خونریزی کرد و تمام شد. نماز شب میخوند دعای عهد میخوند حدیث کسا میخیوند یعنی جوری با خدا حرف میزد و عاشقی میکرد من میگفتم خدا که از سنگ نیست حتما به دادمون میرسه غیر ممکنه دست خالی برش گردونه. اون جا خیلی خوبه ولی 

برای منی که حتی خون میدیدم دست و پاهام میلرزید دیدن اون همه خون که تا آرنجمون پر خون شده بود خیلی سخت بود.

ببخش خیلی حرف زدم درد دلم وا شد.

مرسی بابت یادآوری که کجام و ... حقیقتا نیاز داشتم یکی بهم بگم.مامان من عاشق امام حسین بود آرزوی کربل ...

خوشا به سعادت مادرت که پاک رفت پیش خدا خوشا به سعادت شما که همچنین مادری داشتی مادرت همه چیز تموم بوده🥹

چقدر سخته ببینی عزیزت توی خون غرقه و از دستت میره😭😭😭

شاید باورت نشه اما آرزو میکنم که خودم و تک تک عزیزانم ای کاش جای مادرت بودیم حاضر بودم این سختی هارو به جون بخرم اما عاقبت بخیر بشن تمام عزیزانم... من دلم خونه اما یه جور دیگه.. خیلی از دردهارو نمیشه گفت 

فراموش نکن مادرت کی بود سعی کن مثل مادرت باشی

هروقت دلت گرفت روضه ی امام حسین گوش بده برای امام حسین گریه کن اشک بریز شاید اولش دلت بگیره یا فکر کنی افسرده میشی اما رفته رفته متوجه میشی که خودت رو پیدا کردی.. مطمئن باش مادرت جاش خیلی خوبه با حضرت زهرا و امام حسین و امام زمان محشور میشه چی از این بهتر؟؟؟ 

یه دور توی همین سایت بزن صدها نفر دیدم آرزوی مرگ مادرشونو داشتند و لعن و نفرین میکردند که صد درصد خیلی اشتباهه در هر حالتی... اما دوست داشتی مادرت زنده بود خدای نکرده معتاد بود یا نعوذ بالله مشکل نامشروع داشت

مادرت یه انسانمعمولی نبوده مطمئن باش صددر صد عاقبت بخیر شد بهش افتخار کن خدارو شکر کن 

خدا ان شاءالله عاقبت همگی مون رو ختم به خیر کنه

التماس دعا دوست عزیز 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💜💜💜

مرسی بابت یادآوری که کجام و ... حقیقتا نیاز داشتم یکی بهم بگم.مامان من عاشق امام حسین بود آرزوی کربل ...

ان شاءالله به زودی قسمتت بشه به نیابت از مادرت بری کربلا روحش شاد 💜🌹

خوشا به سعادت مادرت که پاک رفت پیش خدا خوشا به سعادت شما که همچنین مادری داشتی مادرت همه چیز تموم بو ...

اره واقعا حق با شماست.

یک دعایی مادرم داشت همیشه میگفت خدایا حسرت قیامت را نصیب من نکن. ولی الهی هیچ کس هم مثل مادر من مریض نشه خیلی سختی کشید و ما بچه هاش هم با دیدن سختیاش جون دادیم در حدی که ناراحتی قلبی گرفتیم مشکلات عصبی رماتیسم.

الهی شفیع من هم باشه روز قیامت