2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی چرامن مشخص نیس برای مانتوخریدن😂من بین ۷۵تا۸۰هستم مثلاسایز ۷۵بزوورجامیشم😂😂

قبلا زده بودم ۸۵ بهتره تو لباس یا ۷۵ گفت ۷۵ ایده‌آل تره و مناسب و شیکه من خدم ۸۰ ام اما یکیش کوچیک تره یکم 

ی دخمل ناناز

برای منم خیلی کوچیک شده بود بخاطر لاغری و وررش حرفه ای پروتز کردم عالی شده خیلی راضیم

خب یکی هزینه پروتز نداره باید چیکار کنه

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

بله من تخت بودماتختت😂ولی الان ناراصیم از متوقف نشدن رشدش دقیقانمیدونم تاکی میخادرشد کنه

بنظرتون ممکنه رشد نکردن سینه بخاطر هورمونا باشه؟ من از ۱۴ سالگی سینه هام همون اندازه ای کوچیک مونده نیم تنه میزنم همیشه😐 ولی واسه مامانم و ابجیم بزرگه 

شاید اگه هورمونای زنونم بیشتر بشه سایزمم بیشتر شه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

قبلا زده بودم ۸۵ بهتره تو لباس یا ۷۵ گفت ۷۵ ایده‌آل تره و مناسب و شیکه من خدم ۸۰ ام اما یکیش کوچیک ت ...

منم مث توم یکیش کوچیکتره اصلاکل اعصای بدنمون اینجوریه ها

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!