2777
2789
عنوان

الان داشتن فیلن عروسی برادرشوهرم میدیدم خیلی غصه خوردم میگم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 40 پست

هزینشو کی میداد؟

من عروسی نگرفتم شاید برا برادر شوهرم بهترین عروسیو بگیرن ولی مهم نیس چون خرجشو شوهرم میداد 

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم میخواهی بقیه روزای قشنگتم با غر زدن خراب کنی؟رها کن گذشته رو .فقط تو شوهرت اسیب میبینید این وسط وگرنه اونا که شادو سرحال سر زندگیشونن شاید هرگز هم نفهمم بخاطر اونا اختلاف دارین حتی بفهمن بهتون برچسب میزنن حسودین

یک عدد خسته کم اراده

آها نه الان یادم آمد من سر ی چیزی های تو عروسی به شوهرم گفتم نکنه امون مثلا خواننده فلان ولی حرف باب ...

خب بازم خودت خواستی . وقتی بهت بی احترامی شده ادامه دادی ازدواج کردی بهترین هدیه و جهیزیم تهیه کردی

بابا این مقایسه هارو ول کنید،زندگی رو زهرمار می‌کنه.شاید سر عروسی شما تجربه نداشتن بلد نبودن، بیخیال ...

آخه منم دوست داشتم عروسی منم خوب باشه مگه خون اون دختر از من رنگین تر بود تو دل میمونه فراموش میشه تو موندگاره

میدونم دیگه خواستم جمع کردم شوهرم از من خواسته برم سر کار گفتم شوهر نکردم من بدم سرکار برو کار کن

بری سرکار خیلی پررو میشه اگر ادم قدرناشناسیه نرو،شوهر من میگه میری سر کار همه خرج خودت و بچه ها با خودته از زندگی میزنی میری پس دلیل نداره از من پول بگیری یا کادو بخوای،درحالیکه یک شب بدون شام نمونده خونه دست گل

خب بازم خودت خواستی . وقتی بهت بی احترامی شده ادامه دادی ازدواج کردی بهترین هدیه و جهیزیم تهیه کردی

خوب مخوام بدونم چرا برای اون دختر همه اینا اجرا بشه برا من نشه تازه خیلی خاستکاری امدن من جواب بهشون ندادم 

بری سرکار خیلی پررو میشه اگر ادم قدرناشناسیه نرو،شوهر من میگه میری سر کار همه خرج خودت و بچه ها با خ ...

اینا همین‌جوری پرو هستن حالا واسه من دنبال کار هم میگرده خیلی پروعه خیلی

خوب مخوام بدونم چرا برای اون دختر همه اینا اجرا بشه برا من نشه تازه خیلی خاستکاری امدن من جواب بهشون ...

چون تو ارزشت پایین نشون دادی . اما اون دختر ارزش گذاشته واسه خودش میدونستن اگه کم واسش بزارن اون دختر ازدواج بهم میزنه . اما تو میدونستن هستی هیچ جایی نمیری

عزیزم میخواهی بقیه روزای قشنگتم با غر زدن خراب کنی؟رها کن گذشته رو .فقط تو شوهرت اسیب میبینید این وس ...

اره میدونم آخه خیلی بهم بی احترامی شد دلم میخواست حداقل شوهرم یکم باهاش درد دل کنم ولی بی جنبه هست سریع جنبه میگیره

من به شوهرم سخت نگرفتم نخواستم اذیت بشه ولی مادرشوهرم واقعاپروعه تو بگو شعور ندارن

اشتباه کردیم خواهرم اشتباه 

البته نمیشه هم گفت اشتباه طرف باید شعورش رو داشته باشه که عروس میتونس ولی به خاطر من گذشت کرد و از هیچ کسی کم نداره. 

شاید اینجور مواقع فقط باید با خدا معامله کرد و دیگه بعدا هر اتفاقی افتاد هر کی هر جور مراسمش ررو بهتر برگزار کرد آدم نسوزه. 

خواهر شوهر و برادر شوهر من چند سال بعد ما عروسی کردن باور می کنی وقتی مجرد بودن مادر شوهرم چند بار که حرف از عروسی و مراسمات میفتاد بهم می گفت خواهر شوهرت و برادر شوهرت میگن ما که نمی خوایم عروسی بگیریم میخوایم بریم زیارت داداش گرفت چی شد مگه در حالی که عروسی ما چندان ریخت و پاش نداشت این دوتا وقتی عروسی کردن نمی دونی چه عروسی گرفتن یاد حرف مادر شوهرم میفتادم.... چی بگم فقط فهمیدم از اول خیلی اشتباه کردم