2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من برعکس شما ماهیت زن همین هست بنظرمو ماهیت مرد هم بنظرم نمایش مردانگی هست ن لطیف بودن زنانه

ولی بنظر من این حالت زنانگی سمی و مردانگی سمی رو ایجاد میکنه ،

زن از لحاظ فیزیولوژی مغلوب تر آفریده شده ، اگر بخواهد از لحاظ روحی هم باخت بده دیگه خیلی ضعیف و وا رفته میشه

💍🩷
اینوه کسی له له بزنه بیشتر حس آویزون بودن بهم میده نه رمانایک بودن.از مرد یا زن اویزون بیزارم. مرد و ...

آخه اکثر رمانتیک هایی که من دیدم این مدلی بودن ،

اصلا ترکیب زن رمانتیک و مستقل ندیدم واقعیتش

حالا شاید بعدا ببینم😁

💍🩷
برعکس.بیشتر زن باید برای مرد له له بزنه. چون اگر این حس مرد دریافت نکنه.رابطه اش با اون شخص سرد میشه ...

مردها به صورت بک گراند به میزان قابل توجهی خودشیفته هستن ، حقیقتا لزومی نداره میزانش بیشتر شه ، مگر اینکه دنبال رابطه سادیسم و مازوخیسم باشید ،

البته شما خودت مردی طبیعیه همچنین چیزی بخوای😂

💍🩷
وای من از مردی که عاشقانه رفتار کنه بدم میاد . دوست دارم مرد مغرور باشه

رابطه سادیسم مازوخیسم دوست داری؟

احتمالا مرد مغرور ندیدی حالا 

من هرچی مرد مغرور میبینم میخوام بزنم تو ...خمش😂

💍🩷
مردها به صورت بک گراند به میزان قابل توجهی خودشیفته هستن ، حقیقتا لزومی نداره میزانش بیشتر شه ، مگر ...

شما از دید خودتون همه مردا رو قضاوت می کنین.

روانشناسی علم بزرگی هست.تو هیچ جا نظری داده نشده که مردا بخاطر طلب محبت از شخص مقابل سادیسم دارن.

تجربه های تلخ از اشخاص به هر شخص دیگه نمیشه تعیم داد. 

شما از دید خودتون همه مردا رو قضاوت می کنین.روانشناسی علم بزرگی هست.تو هیچ جا نظری داده نشده که مردا ...

من نگفتم به مردها محبت نکنید ، متن تاپیک رو بخونید واژه های بامحبت و قدردان رو میتونید به راحتی تشخیص بدید!

من گفتم عشق زن رو مغلوب و ضعیف نشون میده و برای مرد به این خاطر که ذاتا ضمخت تره زیباتره چون متعادلش میکنه ، همین

💍🩷
من نگفتم به مردها محبت نکنید ، متن تاپیک رو بخونید واژه های بامحبت و قدردان رو میتونید به راحتی تشخی ...

درجواب اخرتون من گفتم.

متن تاپیک کلا بازم  درست نیست.

شما اشاره کردی به اینکه شما مردی خودشیفته ای و ....

..

افکار فمنیسمی همینه متاسفانه

درجواب اخرتون من گفتم.متن تاپیک کلا بازم درست نیست.شما اشاره کردی به اینکه شما مردی خودشیفته ای و . ...

بله کسی که توقع داره براش له له بزنن خودشیفته ست ، واقعیته

💍🩷
رابطه سادیسم مازوخیسم دوست داری؟احتمالا مرد مغرور ندیدی حالا من هرچی مرد مغرور میبینم میخوام بزنم تو ...

خدایی شوهرم گند غرور و اخلاق بد رو درآورده ولی هنوز هم اگه گااااهی بخواد یه محبتی بکنه ازش دلزده میشم