2777
2789

من افسردگی و اضطراب و وسواس دارم. و علتشم خانوادمه. خیلی اذیتم کردن و باعث شد افسردگی بگیرم، زیر نظر روانشناس و روانپزشک هستم و قرص دلوکستین و اس سیتالوپرام مصرف میکنم.

همش بهم طعنه میزنن که تو هیچیت نیس و الکی اینجوری میکنی. بعد از دوماهی که تازه قرص شروع کرده بودم قرص هام تموم شد و باز باید نوبت روانپزشک میگرفتم. تا ۱۴روز مامانم برام نوبت نگرفت و قرص نداشتم دیگه این اخریا انقدر بحث کردم تا برام نوبت گرفت.

الانم داداشم بهم میگه رفتی پیش روانپزشک بهت گفت روانی هستی و پوزخند زد! بعد گفت این چیه دستت(کارت بانکی دستم بود) مامانم کفت این کارت قرمزشه! 

دیشب مامانم بچه هاشو بوسید ولی من رو نه! صورتم بردم جلو خندیدم گفتم منو هم بوس کن گفت تو صورتت جوش داره دلم نمیگیره! خیلی دلم شکسته 

چیکار کنم؟

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من درکت میکنم عزیزم اهمیت نده شاید میخوان شوخی کنن منم از دست فشارای خانوادم افسردگی گرفتم چند ساله ...

من کاری به کار کسی ندارم 

ولی خیلی اذیتم میکنن داداشم دائم فحش میده مامانم هیچی نمیگه تا من جوابش بدم مامانم شروع میکنه به دعوا کردن من

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

داروهات ادامه بده و بهشون اصلااهمیت نده .منم دارو میخورم. بهم میگن این حرفارو .ولی مهم نیس برام مهم ...

نمیتونم وقتی تو یه خونه زندگی میکنیم و همش حرف میزنن بی تفاوت باشم 

همش کارم شده گریه یواشکی

مامان تون شوخی کرده جدی نگیر نسبت به مسائل تون هم با خانواده تون صحبت کنین و بهشون توضیح بدین

۱۹ساله همش همین حرفارو بهم میزنه

صدبار بهش گفتم 

دوبار روانشناسم باهاش صحبت کرده ولی درست نمیشه

یه هدفون بزار .بزن بیرون خونه نباش

فداتبشم فکر کردی میتونم به این راحتی برم بیرون 

اصلا فکر کردی میزارن

۱۹ساله همش همین حرفارو بهم میزنهصدبار بهش گفتم دوبار روانشناسم باهاش صحبت کرده ولی درست نمیشه

بله زمان لازم داره و طول می‌کشه ولی شما وقتی اذیت میشین به دل نگیرین چون مریض هستش و دست خودش نیست 

بله زمان لازم داره و طول می‌کشه ولی شما وقتی اذیت میشین به دل نگیرین چون مریض هستش و دست خودش نیست

اون مریضه یا من!

همش جیگرم خون شد حتی الان که افسردگی دارم یکم درکمو ندارن