2777
2789
عنوان

دورهمی زشت های سایت

119 بازدید | 22 پست

بیاین دور هم باشیم

من ابروهام باریکه چشمام پف داره و رنگش عسلیه

عسلی خوشگل نه ها عسلی ریقی🥲 دماغم انگار کفگیر خورده بهش پهن و بزرگ از بعد زایمان هم بدتر شد

نصف اکسیژن نی نی سایت رو من مصرف میکنم

صورتم جوش و کک و مک داره خدایا چقدر من زشتم اخه😒😑 لبامم باریک و زشت دندون هامم رنگش زرد

نگین برو عمل کن من اون گدای مسکینم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من پوستم صاف شه و یکمم پر و گونه دار بشه حلم 😁

من عمل هم کنم زمینه رو ندارم اصلا

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ابروهام پرپشت و نیمه کمانیه

چشمام قهوه ای تره و مژه زیاد 

دماغمم نصف به بابام رفته قلمی خوشگل یهووووو مساحتش زیاد میشه عین مادرم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
من ابروهام پرپشت و نیمه کمانیهچشمام قهوه ای تره و مژه زیاد دماغمم نصف به بابام رفته قلمی خوشگل یهووو ...

*تیره

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
من ابروهام پرپشت و نیمه کمانیهچشمام قهوه ای تره و مژه زیاد دماغمم نصف به بابام رفته قلمی خوشگل یهووو ...

چه باحاله توصفی کنین ما تصور:)

ازدواج کردی؟

اره دخترم شبیه خودمه

خداکنه فقط قدش ب شوهرم نره کوتاهه

من ابروها و مژه هام پر و مشکیه چشمام پف داره

پوستم گندمی روشن 

بینیم متوسطه نه بزرگ نه کوچیک ولی یکم قوز داره 

صورتمم گرده

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

چه باحاله توصفی کنین ما تصور:)

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من خوشگلم اومدم یه موز بردارم برم😅شوخی کردم عزیزم من زیاد خوشگل نیستم ولی تازگیا سعی میکنم خودمو بی ...

اینی ک من تو آینه میبینم خوده سمندونه خودمو میگما

من ابروها و مژه هام پر و مشکیه چشمام پف دارهپوستم گندمی روشن بینیم متوسطه نه بزرگ نه کوچیک ولی یکم ق ...

باز مژه ابروهات خوشگله من چی