2777
2789
عنوان

زندگی تکراری

69 بازدید | 15 پست

سلام 

حالم از زندگی بهم می خوره صبح تا عصر کتابخونه درس می خونم شب هم اینستا می رم اگر هم کتابخونه نباشم دانشگاهم 

همش تکراریه 

بخوامم بیرون برم نهایتش شاهچراغ رفتنه بازار هم برم چیز خاصی نمی شه بگیرم فقط باید نگاه کنم خستمه چقدر مزخرف و تکراری همه چی شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته دنیا تکراری هست یعنی روز و شب پشت سرهم میاد یا چهار فصل تکرار میشه 

اما اونکه میتونه زندگیش تغییر بده خودمون هستیم

اگه ذهن مون نسبت به دنیا تغییر بدیم و دائم در حال رشد و پیشرفت باشیم قطعاً از این دنیا استفاده کردیم هم این دنیا خوب داشتیم و هم آخرت خوب 

درسته دنیا تکراری هست یعنی روز و شب پشت سرهم میاد یا چهار فصل تکرار میشه اما اونکه میتونه زندگیش تغی ...

البته منظورم از پیشرفت فقط مالی نیست رشد در زمینه اخلاقی یا معنوی 

دلم می خواد یه مقدار پول باشه که برم خرید کنم حالم بهتر شه

الان خیلیها از نظر مالی تو مضیقه ان ، پول هم میاد 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

من اینجور کارا بلد نیستم

خب یاد بگیرین اگه جستجو بکنین توی گوگل پیدا میشه

نوع نگاه و تفکر ما نسبت به دنیا خیلی مهمه یه عالمه آدم توی این دنیا زندگی کردن و از این دنیا خوب استفاده کردن و بهشتی شدن باید راهش یاد بگیریم

قطعا راهش هم جز راه دین خدا نیست