2777
2789
عنوان

عاح دلم میخاد الان کانادا بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 21 پست
واقعا ما مردم خیلیی غر میزنیمخب مردم کانادا هم اینقدر تلاش کردن تا کشورشون پیشرفت کردهما هم اگه بخوا ...

با این خانواده ها حتما میشه 💔

میدونی اکثر خانواده ها تو شهرهای کوچیک دختراسونو ۱۳ سالگی شوهر میدن 

میدونی خیلیا هنوز دختر رو تو جامعه ننگ میدونن 💔

به نظرت با این افکار و مغز های پوسیده میشههه 

عمرااااا🥲🤌🏼🚶🏼‍♀️💔

با این خانواده ها حتما میشه 💔میدونی اکثر خانواده ها تو شهرهای کوچیک دختراسونو ۱۳ سالگی شوهر میدن می ...

حالا اینا و هزار مورد دیگه هیچ

خانه از پای‌بست ویران است جانم 😢

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بخدا یه مستند دیدم که آدما بعداز بسته شدن نطفه همچین چیزی مادر پدر و زندگی و همه چیو خودشون انتخ ...

پس چقد نفهم بودم که ایرانو انتخاب 

همچنین همچین خانواده ای 

متاسفم برا خودم

با این خانواده ها حتما میشه 💔میدونی اکثر خانواده ها تو شهرهای کوچیک دختراسونو ۱۳ سالگی شوهر میدن می ...

میفهمم عزیزم 

و به شدت مخالف این افکار هستم

اما نمیشه دست رو دست گذاشت  باید تلاش کنیم به سهم خودمون باید گوشه ی کاری رو بگیریم

باور کن ایرانی هایی که میرن خارج اگر همون تلاش رو اینجا انجام بدن ایران گلستون میشه و خودشون هم تو رفاه زندگی میکنن

نباید ناامیدی پمپاژ کنیم تو جامعه 

بخدا که میشه اگه بخوایم میتونیم همه چی رو درست کنیم

هعی چی بگم دلم بدجور پره🥲💔

دل هممون پره 😢

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من دیگه نمیتونم این حجم از بی احترامی و وقاحت بعضیا از کاربرهارو تحمل کنم 

هی چیزی نمیگم هی بیشتر و بیشتر توهین میکنن و تهمت میزنن 

یک تاپیکم فیک بود اونم فیلم فیک بود دیگه ولکن نیستن 

برین برسین ب زندگیتون چ گیری دادین بمن و تاپیکام!! 

@niniyar_5    

@niniyar_3    

@niniyar_1    

رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊