2777
2789

قبلا تو یه رابطه عاشقانه طولانی بودم

بخاطر مشکلات مالی و اینکه شرایط ازدواج نداشت یه سال پیش جدا شدیم

حالا خواستگار اومده برام

پارسالم اومد ردش کردم چون حال روحبم خوب نبود 

الان دوباره اومد

قصد دارم قبول کنم...یه تصمیم منطقیه 

دعا کنید اگه به صلاحم نیست خدا راهو بهم نشون بده❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اون بود که غمی نداشتمیکی دیگست

آخه اینجوری هم که به مشکل برمیخوری ، اولا اینکه فکر کنم این دومی رو اندازه اولی دوست نداری ، دوما اینکه همش تو ذهنت و لحطه به لحظه زندگیت ممکنه رفتار و عملکرد دومی رو با اولی مقایسه کنی و دلسرد بشی ، البته نمیخوام مایوستون کنم ها ایشالاه خوشبخت بشید ولی سعی کنید این چالش رو خودتون یه جوری مدیریت کنید برای خودتون

آخه اینجوری هم که به مشکل برمیخوری ، اولا اینکه فکر کنم این دومی رو اندازه اولی دوست نداری ، دوما ای ...

اره 

اولی ۴ سال تو زندگیم بود

دومی تازه اومده...معلومه ک احساس خاصی وجود نداره

کلا آدمی نیستم سریع عاشق شم

امیدوارم مهرش به دلم بیفته

ممنونم ازتون 

اره اولی ۴ سال تو زندگیم بوددومی تازه اومده...معلومه ک احساس خاصی وجود ندارهکلا آدمی نیستم سریع عاشق ...

ایشالاه ، من خودم دچار این چالش شدم ، با وجود اینکه مورد دوم از نظر خصوصیات اخلاقی بهتر از اولی بود ولی از لحاظ مرتبه اجتماعی و ظاهری یکمی پایین تر از اولی بود که نتونستم با این موضوع کنار بیام ، یعنی نتونستن برای خودم حل کنم و به دلم ننشست و بعد از مدتی کنسل کردم. البته خواستم تجربمو در اختیارتون بزارم تا مثل من نشین و این حالت براتون پیش نیاد و بهترین راه حل به نظر مراجعه به یه مشاور مجرب و با تجربه هست

ایشالاه ، من خودم دچار این چالش شدم ، با وجود اینکه مورد دوم از نظر خصوصیات اخلاقی بهتر از اولی بود ...

میدونید بدبختی من چیه

اولی از نظر اخلاق و شخصیت بی نقص ترین آدمی بود که تو زندگیم دیدم

اگه بد بود فراموش کردنش راحت تر بود

به هرحال ممنونم از نظرتون