2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا چجور قبول شدی تورو خدا بگو امتیازت چند بود کدوم شهر دبیری یا آموزگاری ؟

دبیری

ت

اول لطف، و خواست خدا بعد تلاش کردم  و به خدا توکل کردم 

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍

فک نکنم. در کل اگرم بذارن سراسری باید بالای ۱۴ باشی. نیستی؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

کاش شرط رشته بذارن کاش دانشگاها امتیاز شه و هزار تا چیز دیگه

من چن وقته ول کردم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
مطمئنی؟آخه انگار سهم کتبی رو ۷۰ درصد کردن و یه نفر گفت این یعنی مهمه براشون و میخان افراد باسواد رو ...

نه بابا شرط معدل بعیده بذارن. این بالا بردن سهم کتبی،  بخاطر اجحافاییه که تو مصاحبه ها شده. در واقع بر گردوندن به سبک قدیمش

دبیریتاول لطف، و خواست خدا بعد تلاش کردم و به خدا توکل کردم

چه مدت خوندی؟ زیاد خوندی واقعا؟

بچه ها انقد امتیاز به تدریسی های غیرانتفاعی و نهضت و پیش دبستانی و اینا دادن با سهمیه شهدا و ایثار و ...

من بابام نمیزاره از سهمیه ایثار استفاده کنم☹

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
شرط سن نداره دیگه بیان شرط معدل بزارن با ۴۵سال سن طرف میاد آزمون میده بعد خاله من ۴۸سالگی بازنشست ...

شرط سن که داره ، نهایتا تا چهل سال میتونن شرکت کنن

به نظر من خیلی هم خوبه چون کسی میاد و قبول میشه که تجربه کار داره و سرد و گرم روزگار رو چشیده 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم