2777
2789
عنوان

مادرشوهرم‌ خرد خردم کرد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 32 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون از مجردی عادتش داده زنیکه حسود

تنها راحت اینه انقد بنذازش تو خرج تا یادش بره شوهر منم همینه اوایل میگفتم نه نمیتونم اما شد اوایل ممکنه دعوا منی ولخرجی فلان اما اصلا کوتاه نیا 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

همسرم امشب بیاد خونه باید تیکه تیکش کنم بدرک که گلایه کنه

اشتباه می‌کنی 

بی سیاستی به خرج نده

به خوبی بگو 

بگو اعصابم خورد شد 

بگو بهم بی احترامی کرد جلو مردم 

ولی دعوا نکن ،شوهرت گناهی ندارم 

درضمن اینجوری اگر شوهرت عاقل باشه بهتر قدرتو میدونه

نمیکنه میگه ولخرجی نکن

میگم که اوایل همینه نمی‌ده بزور بگیر بگو رفتم بیرون فلان وسیله خونه رو دیدم یا بگو طلا می‌خوام اگر دعوا کرد یا حرفی زد بگو چطوره برا مادرت زیاد نیست این پولا مدام بگو تا بفهمه تو زندگیش مشکل درست شده من مثل تو بودم نمیشه رو بزار کنار

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

وای دلم میخاد زن رو خفه کنم حسود خرفت

بخدااا حق داری

نه واس سلامش هاااا

واس اینهمه پول بی زبون واس یه نمک نشناس حسود

مادر شوهر منم حسودی میکنه شوهر میگه 

مادر شوهره دیگ اسمش روشه ولش کن

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

اشتباه می‌کنی بی سیاستی به خرج ندهبه خوبی بگو بگو اعصابم خورد شد بگو بهم بی احترامی کرد جلو مردم ولی ...

تازه یه هفته هم باید قهر کنی و اعصاب خوردی برای خودت درست کنی 

اشتباه می‌کنی 

نه اعصاب خودت نه اعصاب اون بنده خدا رو خورد کن 

ولی خیلی ابراز ناراحتی کن

حالا کار ندارم ولی تو چرا به شوهرت اجازه دادی 70 میلیون برا اون... خرج کنه، خودت چرا پلاک گرفتیپروش ...

برو تاپیکامو بخون چه دعواها که نکردم ولی فایده نداشت زن با یه گریه و اشک خرش میکنه مارکولک