2777
2789
عنوان

حالاواقعافهمیدم شوهرم ازم متنفره

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 105 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درک میکنم ولی این قضیه برامنم توسط ی فرد دیگه از خانوادم اتفاق افتاد و 

چنین چیزی خوردن نداره!!! چون لقمه ب لقمش از زهر بدتررره بغضی ک میندازه تو گلووووت  قلبی ک اتیش میگیره با دیدنش هوووف

هعی :)

امیدوارم انقددد خدا بهت بده هم مالی هم انرژی ک خودت هرچی خاستی بری با پای خودت و پول خودت بخری زیر منت کسیم نباشی 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
اره اگه تایپیک قبلیاموبخونی بیشترمیفهمی دلیل رفتارشو

جداشو ارزشت بالاتر از این حرفاست که بخوای تا اخر عمرت تحمل کنی همین بچهه هم بزرگ بشه میگه چرا جدا نشدی

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
چکش نمیکنی خیانت نمیکنه ؟ تاپیکای قبلتو خوندم مگه میشه ۴سال باهم تو یه خونه بودن ولی همخوابی نداشته ...

صد در صد از جایی گرم میشه قبل از خوندن بقیه تاپیکاش هم با خوندن متن فهمیدم دلش جای دیگه ست

خیلی ناراحت شدم برات💔😔

من بودم دست نمیزدم بمونه همونجایی که گذاشته، بذار شب بیاد ببینه که لب نزدی به اون آش

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥