2777
2789
عنوان

حالاواقعافهمیدم شوهرم ازم متنفره

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 107 پست

وا مرض داره مگ فوش میده چشه همینجور الکی؟

معلومه ک نه من زبون درازم دو تا بد تر فوشش میدم بعد میگم کیشتهههه از زندگیم بیرون مردک😐😑

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
وا کجا مردا همینن مرد خوبم هست بخدا شما ندیدی

بخداشوهرخواهرم انقدخوبه کاش همه مردااونجوربودن..بخداانقددلم میشکنه بیشتروقتامیگم مگه من چی ازبقیه کم داشتم خوشگل نیستم که هستم مهربون ودلسوزنیستم که هستم همش میگم چرامن خوشبخت نشدم چرامگه من ازبقیه چیم کمتربود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم دوتا کاسه آش بریز 

یه کاسه برای خودتون 

یه کاسه برای همسر 

بعد بخورید 

کلی از طعم ومزشو تعریف کنید بعد بهش بگید 

نمی دونی چقدر حوس آش کرده بودم 

مرسی عزیزم که برام با همه ی فشار هوایی که روت بود خریدی بعد بوسش کن 

بهت قول می دم تا آخر عمرش هیچ وقت غور نمیزنه 

منم یه بار بهش پیام داده یه چیزی بخر اومد خونه خیلی عصبانی بود بعد گفت گوشی و برداشتم پیام و بخونم تصادف کردم اعصابم خرد شده،شاید اتفاقی افتاده براش اینجوری سر تو خالی شده سر فرصت باهاش حرف بزن 

مردا همینن نیابد توقعی داشت حالا خوب بود فحش میداد نمی‌خریم

وااای چ حرفایی میزنید خدایی😐😐کجا مردا همینن واقعا فکر کردید همه همینقدر خرن 

به نظرم مردا هر حرفی میزنن برات مهم نباشه تو زندگی گذشت مهنه گذشت کن فضا شاد کن جذبت بشه توانایی بال ...

دفعه سوم ریپ میزنم و جوابت نمیگیرم هرچند محتاج ریپت نیستم ها ولی کامنت هات حریم کرد 

میخوام اینم بگم رو دلم نمون 

کجا دختر گرانبها گفته دراین حد گذشت کن؟ کجا گفته اگه یه مرد بهت خفت میده سکوت کن و بگو همه مردا همینن؟

وا مرض داره مگ فوش میده چشه همینجور الکی؟معلومه ک نه من زبون درازم دو تا بد تر فوشش میدم بعد میگم کی ...

من اگه‌خانوادم پشتم بودن همون چندسال پیش جدامیشدم خیلی تنهام خیلی بیکسم 

بخداشوهرخواهرم انقدخوبه کاش همه مردااونجوربودن..بخداانقددلم میشکنه بیشتروقتامیگم مگه من چی ازبقیه کم ...

فکر میکنی حتما شوهر خواهرتم مشکلاتی داره اصلا به روی شوهرت نیاریا که باجناقش بهتره!

من اگه‌خانوادم پشتم بودن همون چندسال پیش جدامیشدم خیلی تنهام خیلی بیکسم

وا بگردم برا دلت 

بشین باهاشون حرف بزن بگو دیگه نمیتونم میخواید چیکار کنید بزاریدم تو خیابون؟

عزیزم ببین شرط آزادی یه زن استقلال خودشه سعی کن روی پای خودت وایسی 

رشته تحصیلیت چیه؟

بخداشوهرخواهرم انقدخوبه کاش همه مردااونجوربودن..بخداانقددلم میشکنه بیشتروقتامیگم مگه من چی ازبقیه کم ...

اخی عزیزم صد در صد تو لایق ارامش و خوشبختی حتی اگه خوش چهره هم نبودی بازم لایق بهترین ها بودی

صد در صد از جایی گرم میشه قبل از خوندن بقیه تاپیکاش هم با خوندن متن فهمیدم دلش جای دیگه ست

اره قبل ازمن عاشق یکی دیگه ازآشناهامون بودصدبارتودعواهمینوبهم گفته

مردا همینن نیابد توقعی داشت حالا خوب بود فحش میداد نمی‌خریم

درسته هدفتون دلداری و آروم کردن استارتره، اما واقعا همشون اینجوری نیستن. خانوما نباید با این حرفا خودشون و گول بزنن و راضی به خفت و خاری بشن. ما خودمون باید برای خودمون ارزش قائل بشیم که مردا هم قدرمون و بدونن

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥