2777
2789

بچها رفتم تو لایو دوستم تازه لایو شرو شده بود ۳نفر تو لایو بودن گفتم النگوی جدید مبارکککک

بعد جواب نداد چند دقه بعدش نگا شوهرش کرد یواش گفت فلانی داره میگه النگوی جدید مبارک و ادای عق ژدن دراورد

تو نینی سایت تعریف کردم گفتن کسی تو لایو تبریک نمیگن

چرا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجب دوستی داری... 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

کار ایشون که خیلی مسخره بود . یعنی انقدر ضایع اینو به شوهرش گفت که شما شنیدی؟

ولی خب شاید دوست نداشته بقیه متوجه بشن یا هرچیز دیگه ای شخصی میگفتین بهتر بود 

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

لایو همینه تبریک شما هم اصلا بد نبود تویه لایو اون شخص فیلم میگیره بقیه مردم حرف میزنن اون شخصم جوابشون رو میده،کسی که لایو میگیره هم از تمام این سوال و حرف ها آگاهه. دوست شما فاقد شعور و ارزش انسانی هستش بلاکش کن