2777
2789
عنوان

حرکت عجیب همسایه😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دنیای به شدت عجیبه اییمامانم این صحنه رو دید ولی خندید و چیزی نگفتبنظرت نباید متوجه میشد

من نمیگم حتما قصد و غرضی داشته. اما طبیعت مردها با ما زنها هیلی فرق داره. ممکنم هست تو رو مثل دخترش می بینه

مردا خیلی عجیبن منم یه بار شوهر خالم ملخو از ساق پام کنار زد . امیدوارم یادش نباشه .مذهبی هم هستیم ه ...

اصلا نمیدونم چرا اینکاروکرد .من عاش پسرداییم شده بودم بچه ها گیر داده بودن میگیم منم گفتم خودم بگم بهتره تو حیاط که بود بهش گفتم نمیدونم قبلش یا بعدش این حرکتو زد..چرا اینکارو کردم هنوزم نمیدونم 

اصلا نمیدونم چرا اینکاروکرد .من عاش پسرداییم شده بودم بچه ها گیر داده بودن میگیم منم گفتم خودم بگم ب ...

اونم بهم گفت به خالت بگو خالم گفت به بابات بگو فقط اقا خودش نمیدونه من دوسش دارم هنوزم..