2777
2789
عنوان

مادرا بیاین منم مثل بچتون

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 55 پست
الان متاهلی شوهرت باهات خوبه؟؟؟

آره خداروشکر از دار دنیا همین هس 😂

مامانمم ازش دورشدم بهترشده گاهی اوقات ک هورمون هام بهم ریختس نمیتونم اوضاعو کنترل کنم دقیقا مثل شما میشیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن فقط وسواس دکتر هم نمیره. میگه نه قرص نمیخام بخورم

اگ وسواسه اول از همه باید ببریش دکتر. نمیام و قرص نمیخورم و اینا نداریم

چون هر چی پیش بره بد تر میشه

از یکی ک حرف شنوی داره خواهش کن ک باهاش حرف بزنه

بعدشم تا خودش نخواد نمیتونه تغییر کنه

چند سالشه؟ 

در آخر معتقد شدم که خداوند تاس بازی نمیکند"

رفتم کافی نت مرده میگه کد رو ک فرستادم بخون تو کد نوشته مثلا۴۶۸۹ حالت ی نقطه بینش هست ک مال جوهر خو ...

عییییین مادر منه مادرت 

رفتیم عابر بانک براش پنج تومن جابه جا کردم برا کارتش 

کاغذو گرفته به دو سه نفر نشون داد ببینه درست زدم یا نه 

حالا من هی دارم میگم درسته نکن اینجور 

اخرم یه دختر افاده ای یه جوری کرد صورتشو گفت مگه سواد ندارید 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
آره خداروشکر از دار دنیا همین هس 😂مامانمم ازش دورشدم بهترشده گاهی اوقات ک هورمون هام بهم ریختس نمیت ...

شوهرت بهت بی احترامی نمیکنه؟ ببین مثلا فقط هورمونات یا مثلا تجربه تلخ گذشته هم همینه

عییییین مادر منه مادرت رفتیم عابر بانک براش پنج تومن جابه جا کردم برا کارتش کاغذو گرفته به دو سه نفر ...

وای آره ابرو آدم می‌ره این افاده ای ها خیلی حرص ادمو در میارند  آدم اذیت میشه سواستفاده بقیه هم هست

اگ وسواسه اول از همه باید ببریش دکتر. نمیام و قرص نمیخورم و اینا نداریمچون هر چی پیش بره بد تر میشها ...

آره مادرم۵۳سااشه.   خیلی داغونم کرده.   

حتی محل کارم هم میاد    اذیتم خیلی.   

شوهرت بهت بی احترامی نمیکنه؟ ببین مثلا فقط هورمونات یا مثلا تجربه تلخ گذشته هم همینه

نه براچی بی احترامی؟ تا من احترامشو نگه دارم اونم وظیفشه مثل من برخورد کنه

کلا وقتی یادم میوفته چقد اذیتم کرد و عذابم دادن با بابام اصلا نمیخام ببینمشون از ی طرفم میگم خوب مریضن و دست خودش نیس هورمونامم ک الان باردارم گاهی اوقات بهم میریزه نمیتونم رفتاراشو کنترل کنم ی چی من میگم ده تا چیز اون 

در کل دوتا خط موازی و مخالف هستیم 

نه براچی بی احترامی؟ تا من احترامشو نگه دارم اونم وظیفشه مثل من برخورد کنهکلا وقتی یادم میوفته چقد ا ...

آره نرو پیششون مادر منم همینقدر رو مخه منم ازدواجی نیستم  ولی اعتماد بنفس مو پایان آورده ،.  

شوهرت اگه حوصله نداشته باشی چکار می‌کنه  عصبی باشی

وای آره ابرو آدم می‌ره این افاده ای ها خیلی حرص ادمو در میارند آدم اذیت میشه سواستفاده بقیه هم هست

منو یه کاری کرده باور کن ساکتم حالا هیچی نمیگم 

انقدر قرص میخورم فکم قفله همش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
آره نرو پیششون مادر منم همینقدر رو مخه منم ازدواجی نیستم ولی اعتماد بنفس مو پایان آورده ،. شوهرت ا ...

برو تراپی تا اوکی بشی

بهش سپردم وقتی ک ناراحتم عصبیم چن ساعتی تنهام بزاره ک اروم بشم تا ی وقتی بحث و بی احترامی پیش نیاد 

اونم وقتی عصبیه من حرف نمیزنم تا اروم بشه

منو یه کاری کرده باور کن ساکتم حالا هیچی نمیگم انقدر قرص میخورم فکم قفله همش

ای خدا.  چرا آخه 

مادربزرگ منم همینجوری بود الان آلزایمر گرفته زنیکه ۱۱ تا بچه داشت زمین خونه ماشین قدر نمیدونست   اینقدر اذیت کرد بابایزرگمو همش گیر میداد فحشش میداد ، الآنم تروخشکش باید بکنند نمیتونه دشویی بره.  باید بگند خودشو خشک کنه نمبتونه

برو تراپی تا اوکی بشیبهش سپردم وقتی ک ناراحتم عصبیم چن ساعتی تنهام بزاره ک اروم بشم تا ی وقتی بحث و ...

آره تراپی هم هزینه داره 

من خودم اذیتم 

شوهرت کلا دوستت داره؟؟؟