2777
2789
عنوان

دلم گرفته می‌نویسم خاطراتم رو تا یکم سبک بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 21 پست

خودت پشت خودت باش

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
خودت پشت خودت باش

مگه میشه من برای خودم همه کس باشم آخه چند سال میتونم 

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخی ، عزیزم ، چقدر سختی کشیدی ولی من دلم واسه مادرت نسوخت

پس من چرا دلم به حال مامانم میسوزه خیلی خیلی زیبا بود الان 64سالشه و دیگه خبری از اون همه زیبایی نیست و کسی نبود که خوشبختش کنه دلم به حال اون هم خیلی میسوزه 

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

میشه دست از قربانی بودن برداری؟

چه تو چه من چه همه اونهایی که ظاهرا دورشون پر از آدمه اول و آخر فقط و فقط خودمون رو داریم

دست از مهرطلبی بردار 

سخته ولی شدنیه 

یاد بگیر همیشه موافق بقیه نباشی

برای خود خود خودت ارزش قائل باش 

هیچ وقت دیر نیست دوست من

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
مگه میشه من برای خودم همه کس باشم آخه چند سال میتونم

فعلا خودت هوا خودت رو داشته باش و از صمیم دلت از خدا بخواه که شخص شایسته ای سر راهت قرار بذه ،مطمن باش جواب میگیری

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...