2777
2789
عنوان

شوهرم نمی‌ذاره هیچ کاری بکنم و میگه خونه بمون

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 27 پست
این اخلاقش شبیه شوهر منه خودش شب تا صبح خونه نمیاد حتی نباید بپریم کجایی ولی من ماهی یکبار خونه پدرم ...

چرا مردای ایرانی اینجورین؟من اصلا آدم کنترل گری نبودم هیچوقت ولی طی دوران دوستی و ازدواج انقدر اذیتم کرد و الانم به من میگه تو مریضی بیخودی حساسی

روزی 100 بار تماس میگیره باهام شب اگه بگم شب بخیر هم فرداش میگه دیشب چیکار کردی که به من گفتی شب بخی ...

سخته شرایطتت عزیزم بی اعتمادی خیلی بده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا مردای ایرانی اینجورین؟من اصلا آدم کنترل گری نبودم هیچوقت ولی طی دوران دوستی و ازدواج انقدر اذیتم ...

بیمارن اکثرشون و باعث میشن ماهم بیمار شیم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
نمیخوام منجر به جدایی بشه تازه یکساله ازدواج کردیم میخوام مشکلمون حل بشه

شما مشکلتون به خاطر اینه که همسرتون بیماره راه حل شدن مشکل اینه که همسرت درمان بشه تازه بازم ادم عادی نمیشه عزیزم میدونم الان تازه ازدواج کردید و همدیگه رو دوست دارید ولی این جور ادما پیر میکنن همسرشون رو و اخرم خوب خوب نمیشن

کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))

بنظرم بهتره اینحا طلاق نگیرید 

اونجا هم دیگه فرقی نمیکنه در مورد رفتارش بگی راحتتتت میتونی طلاق بگیری ولی حتماااا قبلش با کسی که قانون های مهاجرت رو میدونه مشورت کن شاید مجبور شی صبر کنی تا اقامتت درست شه یا اینکه بعد طلاق مجبور شی برگردی ایران 

البته اینکه بهت وکالت داده یعنی اعتماد داره ایشالا که حرفاش به خاطر اضطرابه نه بد دلی یکم صبر کن شاید تو یکی دوسال خوب بشه ولی اگه دیدی کنترل گر و بددله عمرتو حروم نکن 🩷

آلمانی بلد نیستم ولی لیسانس زبان انگلیسی دارم

سعی کن هرجوری شده المانی هم یاد بگیری اگه انگلیسی بلدی دولینگو بد نیست 

اونجا زبان نباشی از اینجا هم افسرده تر و خونه نشین تر میشی