2777
2789
عنوان

بچه هااگفتم بهتون این زن داداشه هرکاری میکنه که ما نریم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 35 پست
اره اینم هست عقد خواهرشوهرم زنگ زدن رضا پاشو بیا عقد خواهرته انگار نه انگار منم ادمم شوهرمم نرفت با ...

قضیه ما باشما فرق داره خواهر😣💔😭

درخواست میدم قبول کن💔راهنمایی میشه کنید منو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قضیه ما باشما فرق داره خواهر😣💔😭درخواست میدم قبول کن💔راهنمایی میشه کنید منو

همینجا بگو عزیزم 

کاربریم مشکل داره اونجا میپره میره بیرون از سایت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
اشنای بابامه اون عروس ما نیس حالم ازشون بهم میخوره

اگر نسبت فامیلی نداره و ایشون رو دعوت نکردن که هیچ 

اما اگر نزدیکه و این بی احترامی به حساب میاد خب شما نباید می‌رفتید......

خانواده همسرم به شدت ظالم هستن و هر چه قدر تونستن از بدی ما همه جا گفتن ،میگن،و خواهند گفت....

یه دوست خانوادگی دارن که از بچگی هم همسرم باشون در ارتباط بوده و هیچ کدورتی بینشون نیست 

اما این خانواده آنقدر از ما پیششون گفتن که ما رو به چشم شمر نگاه میکنن...

عروسی تک دخترشون بود 

جاریم،خواهر شوهرم که متاهل و خانواده پدرشوهرم رو دعوت کرده بودن 

ما رو که نگفته بودن هییییچ 

پدر و مادر عروس تاکید کرده بودن که خانواده همسرم زبونی هم مارو دعوت نکنن 

یه وقت پا نشیم بریم...

خییییلی ناراحت شدم برای همسرم 

چون همیشه جز احترام رفتاری با دیگران نداشته...

دسته جمعی رفته بودن 

همسرم بااااورش نمیشد ما دعوت نیستیم ،اما اهمیت هم نمی‌ده خیلی 

تو تالار عروسی بیچاره عمه داماد بین رقص میوفته سکته می‌کنه 

۱۱۵ میاد میگه تموم کرده

همه بدون شام میرن خونه هاشون با حال خراب....

گفتن بعد چهلم عروسی میگیرن دوباره 

اما کرونا شد 

یکی دوسال هم صبر کردن 

اما شدت گرفت 

مجبور شدن بدون جشن برن سر زندگیشون

اگر نسبت فامیلی نداره و ایشون رو دعوت نکردن که هیچ اما اگر نزدیکه و این بی احترامی به حساب میاد خب ش ...

والا خواهر این زن داداشه بیشتر روی مخمه

نگاه خواهر مثلااا مثلااا گفتم مثلا بیای از پدرشوهرت با پرویی پول میگیری؟ یا مثلا میری به شوهر قمار نمیدونم خیلی چیزها یاد میدی؟ مثلان باپول پدر شوهرت  میری خونه پدریتو بسازی؟ 

خوب خواهر به ماهم حق بده نمیدونم کی این بدبختی ها تمام میشن

اگر نسبت فامیلی نداره و ایشون رو دعوت نکردن که هیچ اما اگر نزدیکه و این بی احترامی به حساب میاد خب ش ...

درکت میکنم 🙂😃ایشالله که مشکلاتون تمام شن توعم دعاکنید که مشکلاتم تمام بشن😃واین زنیکه اززندگیم بره فقط😅

والا خواهر این زن داداشه بیشتر روی مخمهنگاه خواهر مثلااا مثلااا گفتم مثلا بیای از پدرشوهرت با پرویی ...

دیگه تو بیشه خدا همه طور آدمی وجود داره 

شما نباید خیلی اهمیت بدید

چشم🙂طولانی میشه بگم؟

اره من زیاد توی سایت میام 

میام میخونم جواب میدم عزیزم حتما 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
چقدر شبیه خانواده همسر من هستن....

از کجا معلوم شاید فامیلیم 🥺😭😂