2777
2789
عنوان

دوست پسرم گفت عاشقم نشی یه وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری باهاش آشنا شدی؟ شغلش چیه؟حضوری دیدیش؟ چندوقته باهمین؟

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بنظرتون چی بگم بهش چطوری بیگم که حدشو بفهمه

تو خیلی ساده ای، نمیتونی با مردی ک اینقدددددرررر تجربه داره و حرفه ای شده بالا بیای، یا ازت سواستفاده میکنه یا ولت میکنه میره، و در هر حال تویی ک آسیب میبینی، چون سنتم حساسه

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

تازه آشنا شدم نه از نزدیک نه دیدم کلا تازه سه یا چهار روزه دکتره

پزشکی خونده؟ یا  دندون؟ 

حس خوبی ندارم بهش، باور کن فقط برا سرگرمیه

تو خیلی ساده ای، نمیتونی با مردی ک اینقدددددرررر تجربه داره و حرفه ای شده بالا بیای، یا ازت سواستفاد ...

برای اولین بار اعتماد کردم وا با این حرف برخوردم 

واقعا نمی‌دونم خودمو میشناسم اگه بخدا بازیم بده واقعا نابود میشم

بنظرتون چی بگم بهش چطوری بیگم که حدشو بفهمه

ببین عزیزم اگه میگفتی چندماه من همچین جمله ای نمینوشتم اما شما چندروزه آشنا شدین با ی تفاوت سنی بسیار زیاد ببین عزیزم من مشاوره خوندم روابط زیادیو دیدم فقط میتونم بگم اگر کات نکنی و ادامه بدی چندماه دیگه تایپیکای غمگینی میزنی مه یا این اقا ی ضربه ای بهت زده یا وابستشی اما اون اهمیت نمیده و.... خیلی ساده امشب بهش پیام بده بگو من هرچی فکر میکنم حس خوبی از رابطمون نمیگیرم نه عشقی درمیونه نه منطقی رابطمون به نظر میرسه 

برای اولین بار اعتماد کردم وا با این حرف برخوردم واقعا نمی‌دونم خودمو میشناسم اگه بخدا بازیم بده واق ...

هیچوقت الکی و با یه حرف ب مرد اعتماد نکن،

ب رفتار مرد توجه کن ن حرفاش

ببین عزیزم اگه میگفتی چندماه من همچین جمله ای نمینوشتم اما شما چندروزه آشنا شدین با ی تفاوت سنی بسیا ...

بنظرتون این رو هم اضافه کنم 

واقعا میگم من حوصله بازیچه یکی باشم رو ندارم 

واسه خودم ارزش قائلم اگه واسه سرگرمی بهتره از این بیشتر ادامه ندیم 

فارق تحصیل عکس برداری الان دام پزشکی داره میخونه

بهت آسیب میزنه مطمئنم اینو، قشنگ مشخصه تو چقدر معصوم و خام و بی تجربه ای.

بنظرتون این رو هم اضافه کنم واقعا میگم من حوصله بازیچه یکی باشم رو ندارم واسه خودم ارزش قائلم اگه وا ...

احتمالا این جمله رو بگی شاااید بگه نه بازیچه نیستیو بخواد فریبت بده اما حقیقت اینه هیچ مرد ۳۴ساله عاقلی نمیاد با ی دختر نوزده ساله دوست بشه بعدم همون اول بگه عاشقم نشی