2777
2789

ادم درستی نیستن و دنبال قال گذاشتن دختران ، خیلی هاشون واقعا دروغگوان و بیشتر دختر ها هم نمیخوان قبول کنن که طرف دروغ میگه 

یکسری شونم که همزمان با چندین نفرن و تعداد معدودی ادم درست پیدا میشه 

متاسفانه فهمیدم که رو حرف این قشر اصلا نمیشه حساب باز کرد چرا که پسری که تا چند وقت پیش من سر مظلومیت و خوب بودنش شرط میبستم و اگه الان نشونتون بدم میگید طرف خیلی بچه و پاکه تو زرد از اب درومد

من فهمیدم حتی اگه پسری مستقیم بهتون گفت دوست دارم ممکن دروغ باشه!! 

خلاصه رو حرف این موجودات شکموو، دختر باز ، دروغگو(بلا نسبت تعداد قلیلی شون) اصلا حساب باز نکنید و دلتون رو بخاطر این افراد نشکنید. 

چه تعداد دوستی هایی تو دوران دانشجویی دیدم که قسم میخوردم پسره قرار با این دختر ازدواج کنه مثل دوستم که پسر حتی به خانوادش دختره رو نشون داده بود و من گفتم کار اینا قطعا به ازدواج ختم میشه واسه تامین نکردن خواسته نامعقول پسر (متاسفانه رابطه جنسی) اون دختر رو ول کرد و از همه جا بلاک!

دخترا ادم خوب و عشق حقیقتون رو از خدا بخوایید ، ازش بخوایید ی ادم پاک سر راهتون قرار بده همون طور که خودش تو قران گفته ، البته خودتونم پاک هستید و پاک بمونید *!

در اخر باز هم بگم منظور من اصلا همه اقایون و پسر. ها نبود و صرفا تو جامعه خودم یعنی شهر تهران و حومه خلاصه شد و من قطعا همه پسر ها و اقایون رو ندیدم

در اخر اگه تجربیات این مدت من براتون مفید بود برای خوشبختی همه جوون ها و ازدواجم با ادم درست دعا کنید 

یا علی👋

..بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا اینطوریه 

طبل تو خالی صدا میده خیلیییییی صدق میکنه تو پسرا 

اون پسری که هی میگه بابام با فلان استاد دوسته ما شرکت داریم من اونجا مشغول میشم من فلانم من بهمانم یعنی واقعا هیچی نیست و از همتون بی پول و بی کس تره

اخه دوست عزیز دختر وقتی پسری رو بخواد ک دیگه حالیش نیس چطور پسریه فقط اونو میخواد پس چطور از خدا بخوایم بهمون عشق پاک بده دله حرف حالیش نیس 

حالا من با یکی دوس بودم هیچ وقت غرورم اجازه نداد بگم بیاد خواستگاری طکری رفتار میکردم باهاش ک اون فکر کنم فقط یه دوستی معمولیه در حالی که عاشق لودم هنوزم هستم در حالی ک دیگه همه چی تموم شده

هعیییییی

چقدر اینا رو گفتم دیگه زبونم مو دراورد

اما کو گوش شنوا

همه میگن برا ما جز اون معدود خوب هاس 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
پس ملت که با دوسپسراشون ازدواج میکنن ،اونا چین ؟پسر نیستن ؟(نریزید سرم سواله برام )

ممنم واقعا برام سواله ولی اطرافم جز دختر عمه ام ندیدم

..بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

اخه دوست عزیز دختر وقتی پسری رو بخواد ک دیگه حالیش نیس چطور پسریه فقط اونو میخواد پس چطور از خدا بخو ...

میفهمم چی میگی خودم کشیدم ولی بیین اینکه گفتم از خدا بخواه چون خدا اگه اون به صلاحت باشه نصیبت میکنه

من حتی فهمیدم خیلی از دخترا هم قابل اعتماد و اهل تعهد نیستن.همیشه فکر میکردم ۹۰ درصد دخترا پاک و خوب ...

همین طوره

ممنم واقعا برام سواله ولی اطرافم جز دختر عمه ام ندیدم

من برام سواله به عنوان یه جوون تو جامعه 

اخه اللان ازدواج کمه .اون کمی هم که هست با دوستیه 

سنتی خیلی کمتر از اونه 

پس اون بگیراا از کجا یهو ظاهر میشن😂

پسرا خداییش بد شدن یا دخترا که حاظرم با سر کله برم رو قران که از خیلی کم هم کم تر میشه امروزه دختری رو پیدا کرد که دوست داشتناشون و کنارت بودناشون و حتی به یک نفر فکر کردناشون فقط و فقط بخاطر پول نباشه خداوکیلی امروزه من که اصلاو به هیچ عنوان حتی از دور وریام هم نشنیدم که کسی بگه دختری هست یا میشناسم که اول و اخر و در کل همه چیز واسش پول نیست و بیشتر از پول انسانیت و اخلاق واسش مهمه و خیلی چیزای دیگه حالا پول هم در کنار خیلی از چیزا که اونا اول و از همه براش مهم ترن بعد پول خداوکیلی فقط نیاید الکی بگید پره اینجور دختر که به نهایت حالم بد میشه از این همه دخترم نمیشه دیگه بهشون گفت جدیدا باید اسمشون رو گذاشت پول پرست      حالا خود منم وقتی ببینم طرفم فقط اول و اخرش پوله و فقط با منه که بتونه موقعیت اجتماعیه خودش رو کمی شاید بالا تر بکشه صد در صد منم به فکر استفاده کردن ازش و بعدشم بی خیالش شدنش میوفتم چون غیر ممکنه با کسی که حتی اخرین چیز مهم هم واسش خودمن بدون هیچ چیزی دیگم هم نیست چجوری انتظار دارید همه جوره با اینجور ادما بشه راه اومد و تو همه شرایطی کنارش موند وقتی اون تا پول داری فقط میخوادت فقط تورو خدا نگید خیلی ها هستن که اینجوری نیستن که بد حالم گرفته میشه از چیزی که خودتون هم میدونید نیست و میخوایت بگید مشکل از کسی و جایی دیگس نه ما 

پس ملت که با دوسپسراشون ازدواج میکنن ،اونا چین ؟پسر نیستن ؟(نریزید سرم سواله برام )

ایولا سوال قشنگی برات اومده که جوابش دست منه اگه میخوای بدونی اون پسرا از کجا میان من دقیقا الان بهت میگم چجوری میشه به صورت ۱۰۰ درصدبا پسری رفاقت کرد و تا اخرش باهاش پیش رفت و بدون حتی یک درصد هم شک داشتن به نشدن مطمئن باشی که غیر ممکنه که اخرش به ازدواج ختم نشه ؟؟؟؟؟ این همه خلاصه شده تو این که انسان عیب خودش به خودش معلوم نیست و همیشه حق رو با خودش میبینه و همه چیز رو جوری پیش هم میچینه که حتی واسه هرکی هم تعریف میکنه ده تا بدوبیراه هم اون شنونده به طرف بگه اما جریان خیلی ساده تر از این چیزاست فقط کافیه ادم با خودش بشینه همون اندازه که به خودش حق میده و اخرش طرفش محکوم میشه حالا دقیقا بگه اونم مثل من ادمه تازه من دخترم اون پسر مرد همیشه دوست داره قدرتش رو دور وریاش ببینن نه این که کمم بیاره اونم جلوی زن واقعا سنگینه برای یک مردتو بزار اصلا اگه حق با تو هم هست اون فکر کنه قدرت کنترول همیشه دستشه و احساس مرد بودن رو تو رابطه باهات همیشه داشته باشه اون موقع هستش که میبینی کل مردای دنیا ارزوشون همچین کسی رو درکنارشون داشتنه و دیگه بهتر از اون وجود نداره واسش که بخواد بره و دنبال کسی دیگه باشه پس میبینی اون موقع این رو که یک مرد حاظر واسه یه همچین فرشته ای با کل دنیا طرف شه پس هرچی هم که سر راه رسیدنتون به هم باشه رو خودش تنها به عشقت کنار میزنه و میادوازت میخواد که برای همیشه در کنارش باشی تا اخرین نفس             حالا دیدی اون پسرا که با دوست دختراشون عروسی میکنن اونا از کجا پیدا میشن من حاظرم رو زندگیم شرط ببندم که اگه کمی دختر دختر باشه پسر تا جون داره همیشه و همه جا تو همه شرایط از دل جون پای اون دختری که خانومه وایمیسه پس تو رویا نباید دنبال خیلی چیزا گشت اونا میتونن پیش پا افتاده ترین چیز زندگیت باشن فقط باید یاد گرفت که اون چیزارو بخاطرفقط تو رویا دنبال ارزو گشتن زیر پاهات نزاری و چشت رو باز کنی ببینی دورت پره از ارزوهات فقط باید بخوایش تا خودش با سر و کله بدو بیاد تو زندگیت به همین راحتی پس خوب همیشه ببین و خوب هم رفتار کن که همه رفتارهای خودت همش به خودت باز برمیگرده دقیقا بدون کوچیک ترین تغییری  پس خوب باش و خوبی کن تا خوبی هات شکل ارزوهات رو واست پر کنن تو زندگیت 

بخدا کاش اون دختری که من دوست دارم و همیشه دنبالش گشتم و هنوزم میگردم و خداییش نمیدونم یعنی دختر فهمیده چیز زیادیه ادم از زن ایندش بخواد که من چند ساله با تلاش سخت خانوادم تازه واقعا نمیتونم حتی کسی رو پیدا کنم که ده درصد به اون فهمیدگی که من میخوام هم نزدیک باشه بخدا من با اون ۹۰ درصد باقیش راه میام بخدا این دیگه بی انسافیه اگه کسی باشه که بخواد بگه حتما تو انتظارت اونقدره که نمیتونی پیدا کنی چون من از ۹۰ درصد چیزی که تازه خیلی طبیعیه که هر دختری برای زندگیه مشترک باید داشته باشه رو حاظرم بیخیال بشم حتی اگه ببینم طرف ده درصد از ۱۰۰ درصد رو حداقل داره پس جای امید داره که بشه باهاش پیش رفت همین فردا قول شرف میدم تو کم تر از یک ماه طرف رو نبرم سر خونه زندگیه خودمون ولی امید وارم دختر خانومایی که من ندیدمشون و حرف های من در مورد اوناییه که تا حالا دیدم و کمم نبودن و واقعا نیست و از سختم سخت تر شده بتونی کسی رو پیدا کنی که بتونه بفهمت و درکت کنه بتونه همه حرفای نگفتت باشه و خلاصه تو یک کلمه بتونه خانومت باشه همین فقط فکر نکنم چیز زیادی باشه واسه انتخاب شریک یک عمر زندگی ولی گشتم نبود نگرد نیست  میتونی تو امار پایین ازدواج جوان ها این رو فهمید که کلا درک ادم نصبت به ادم دیگه تو همه جا و همه ادما بی نهایت کم شده و همه فقط خودشون و شرایط خودشون رو میتونن هندل  کنن بیشتر از اون سی پی یو هاشون جواب نمیده و این خیلی بده