ادم درستی نیستن و دنبال قال گذاشتن دختران ، خیلی هاشون واقعا دروغگوان و بیشتر دختر ها هم نمیخوان قبول کنن که طرف دروغ میگه
یکسری شونم که همزمان با چندین نفرن و تعداد معدودی ادم درست پیدا میشه
متاسفانه فهمیدم که رو حرف این قشر اصلا نمیشه حساب باز کرد چرا که پسری که تا چند وقت پیش من سر مظلومیت و خوب بودنش شرط میبستم و اگه الان نشونتون بدم میگید طرف خیلی بچه و پاکه تو زرد از اب درومد
من فهمیدم حتی اگه پسری مستقیم بهتون گفت دوست دارم ممکن دروغ باشه!!
خلاصه رو حرف این موجودات شکموو، دختر باز ، دروغگو(بلا نسبت تعداد قلیلی شون) اصلا حساب باز نکنید و دلتون رو بخاطر این افراد نشکنید.
چه تعداد دوستی هایی تو دوران دانشجویی دیدم که قسم میخوردم پسره قرار با این دختر ازدواج کنه مثل دوستم که پسر حتی به خانوادش دختره رو نشون داده بود و من گفتم کار اینا قطعا به ازدواج ختم میشه واسه تامین نکردن خواسته نامعقول پسر (متاسفانه رابطه جنسی) اون دختر رو ول کرد و از همه جا بلاک!
دخترا ادم خوب و عشق حقیقتون رو از خدا بخوایید ، ازش بخوایید ی ادم پاک سر راهتون قرار بده همون طور که خودش تو قران گفته ، البته خودتونم پاک هستید و پاک بمونید *!
در اخر باز هم بگم منظور من اصلا همه اقایون و پسر. ها نبود و صرفا تو جامعه خودم یعنی شهر تهران و حومه خلاصه شد و من قطعا همه پسر ها و اقایون رو ندیدم
در اخر اگه تجربیات این مدت من براتون مفید بود برای خوشبختی همه جوون ها و ازدواجم با ادم درست دعا کنید
یا علی👋